Co si vsimate ako prve na chalanovy a co vas od neho odradi?
Co si ako prve vsimate na chalanovy? A co vas naopak odradzuje? A aku krasu si vadcej vsimate vnutornu alebo vonkajsiu? A co vravite na mna? CHCEM VEDIET NAZOR LEBO SA POVAZUJEM ZA NEPRITAZLIVEHO. Da sa vlastne neako zmenit alebo vam dievcatam vadi ze so
V prvom rade si narovnaj siltovku, inak videl som milionkrat "nepritazlivejsich" chalanov, ktori mali take jebacky, ze nam peknym sa o nich moze len snivat.. Tim chcem povedat ze nie je to len o krase, dolezite aby sa s tebou baba citila super a hlavne aby si ju vedel rozosmiat, nic viac.. Toto samozrejme neplati na volake diskofilne stetky..
Prve si vsimam oci..asi a potom tak celkovo ako vyzera a hlavne ako sa sprava..a co ma odradi??? hmm velka retaz blistiaca sa na slnku aaa rovny silt a ked ma este blby vyraz v tvari typu-"som skvely tak bud vdacna ze som sa na teba pozrel"...no koniec inak tato tema tu uz par krat bola no nic ... a nikomu urcite nevadi ak si sam sebou...vadi to ak je chalan nafukany a hra sa na niekoho kym nie je
Tak čo ja viem..... akože pripada mi trapne to šermovanie s rukami a čavovanie( robiť sa šrackom, alebo niekym kým nie si), proste musiš si najsť svoj vlastný štýl a to čo je na fotke to neni ani rapper ani postrah denis DD to je ploste taky blbeček bez uážky,a ked s atak spravaš aj normálne, tak dievča an to nezískaš... Napríklad mne nezaleži veľmi na kráse, ale chalan mi musí byť sympatický inak s ním nič neriešim, .... musí sa s ním dobre rozprávať a nemsie byť nuda to je zákklad,,, potom ma na človeka každý iné nároky..
Charizma bracho,charizma nic dolezitejsie u poriadnej zeny nezaboduje - ako kolega spomenul,diskofilne stetky mozno tak auto a zlata retaz na krku...I`m not handsome,but I got personalityyyyyy
Ako nechem budit zly dojem ... ale myslim si, ze zeny si skvor vsimaju fyzicky vzhlad. Ako vyzeras ako si obleceny, ci mas dobre telo ( aspon take baby su v mojom okoli a aj kamosky vravia), ako kracas. to vadsinou vystihne cloveka. A az potom sa zameria na oci a ak bude mat zaujem, spravanie atd. A raz som pocul aj taky hlod vdute vrecko na zadku co znaci velka penazenka
jj prestne tak Tommyhot . Mne by stacili len 10 prstov a aj to by bolo vela
Skywolker007 tvoj probem je uz znacne virieseny ak si hladas babu a ziadna o teba nestoji nastiv domov dochodcov starobinec.. tam su spravne holky a plne elanu. Tie ta neomietnu. su skuene zratujem
no vsak piste ale obsirnejsie troska aj o tych normalnych babach nie len o tych discostetkach hmm???ja napriklad urcite ako prve si vsimam vzhlad vsak asi ked sa este s chalanom nepoznam tak si neviem vsimnut povahu...ale pekny typek=zvycajne namysleny typek...takze ja neletim na tych dokonalych.no a ked sa spozname tak potom ide aj o povahu to je jasne,a inteligencia musi byt aspon nejaka mierna
To ja si všimnem na chalanovi celkovo ako vyzerá a az potom oči, vlasy.... A vyslovene ma odradí, ked si myslí, že je neviem čo, prosto predvádza sa, hovorí o tom, ako sa včera nadr... a aké má pekné fáro. A jasné, že hlavne vnútornú, mohol by byť najkrajší na svete,ale keby neni dobrý povahovo, tak by som ho v zivote nechcela. A ty si celkom zlatý Nehovorím, zas neni si nejaký vyslovene namakaný, ale taký obyčajný chalan, videla som už aj omnoho horších A také dievča, čo ta chce zmeniť, ti zato nestojí, ostan sám sebou, ved si aký si a to je problém druhých, nie tvoj
ja poznám jednu super babu...tú s ktorou chodím .. fakt ako to je naj baba
a pokiaľ ide o balenie, poviem ti jeden krátky ríbeh.
dakedy leteli baby na kamoša strašne (ale vždy ho nechali bo zistili aký je) a ja nič.
potom sa to otočilo a cez leto (minulé) som nechtiac namotal asi 3 baby naraz. a ako som z toho doteraz vedľa .. a túto čo mám, mám zaslúžene bez nejakých hraní na niekoho sa kým nie som ... thak hor sa buď sám sebou
Pridal som pre istotu par fotiek bez siltacky aby som nebol videny len jednou fotkou tak teraz uz cakam viacej skvelych ohlasov som rad ze pisete vela peknych a poucnych veci
Jo vole, vyrovnaj si siltovku, nerob drsne hip hopove pozi
Ale ne, v pohode, len musis byt sa m sebou, nehraj sa na nieco kym nie si, nehraj sa na masta kapa, a ako troska vyzera s tvojej prvej fotky nehrajj sa na hip hop gangsta. No len si trocha chudy. Ale ako povedal tommyhot, tisickrat skaredsich som videl s jebackami jak hrom.
Tj odporucam, kup si mega mass a strav nejaky cas v posilovni. Chodivaj tam pravidelne. Nehovorim ze sprav zo seba ramba, len trosk apriber, a sprav si jemne risy vypracovanosti. A hned si na tom 1000 krat lepsi
jj ja si tiež všimnem najprv vzhlad a tak najmä vlasy lebo letím na nagelované .......no ale tí pekní sú zadaní a namyslení to je fakt a tak teraz už mi ide aj o to aká je povaha a to je najdôležitejšie,ked je v pohodke a dá sa s ním porozprávať tak je to super
Tak prvé si všimnem to ako vyzerá z diaľky a ked príde ku mne to ako sa správa, ako sa pozdraví a to ako mi východňarky vravíme či je "trapný" alebo nie.. to znamená či je prirodzený alebo sa na niečo hrá. A potom ide aj o vzhľad, musí sa o seba starať... Čistota pol života.. Všímam si ako chodí.. akos a ku mne správa, ako sa správa k ostatným, aké má názory a ked mi je sympatický a všetko až vtedy si začnem všímať viacej maličkostí... Napríklad zvyklo sa mi stať že až ked som s niekymzačala chodiť všimla som si jeho nedokonalosti.. ale ked ho máš ád tak si na ne zvykneš a už ti nevadia..
Ja si prve vsimnem nos neviem preco ale je to tak a samozrejme aj oci.Ale najviac zalezi na povahe,ale ta sa neda zistit na prvy pohlad.K tebe (zakladatelovi diskusie) sa nebudem vyjadrovat.
HEHE, jaka diskusia... Niektore prispevky ma fakt pobavili. A k teme: zenske aj ked sa tvaria ze im o vzhlad nejde, tak urcite ide. Nech hovoria co chcu...
ved jasné, že nás zaujma aj vzhlad, aspon mna a určite by som nechodila s chalanom, ktorý ma fyzicky nepritahuje. Ale zas nejde len o to, keby som sa rovno do kohosi skutočne zamilovala a aj by sa mi veľmi páčil, ale mal by jeblú povahu, určite by som ho nechcela a snazila sa na neho čo najskôr zabudnúť
takze ja si ako prve vsimam vlasy mozno ze sa vam to zda cudne ale vazne.. proste chalani s dlhymi vlasmy su krajsi..a zlatsii.. nevravim ze vsetci tak ale mne sa viac pacia dlhe vlasy ale ne az tak dlhe chapeme sa ne...heh...ale aj chalani s kratkymi sa daju ale no... co uz narobim..a dalsie co si vsimam su ruky.ruky vela povedia.a jasne ze oci a zuby.. heh...ale mojich reci sa nedrs..
Ja suhlasim s Pajajou..co sa tyka vyzoru, tak tiez si prve vsimnem vlasy...No neviem preco. Ale zas nezalezi mi na tom, ci ich ma kratke,alebo dlhe, hlavne aby nevyzeral ako lama
A existuju dve veci, ktore ma dokazu okamzite odradit:
1. ak ma chalan na tvari nespocetne vela vyrazok...pretoze v dnesne dobe ja na to tolko vselijakych prostriekov, ze ak by o seba trocha stal, tak sa toho velmi jednoducho zbavi.
a po 2. Vyzera hrozne, ked ma chalan nad hornou perou fuzy... bleeee s takym chalanom sa ani nemam chut bozkavat...
Hm...takze ked to zhrniem...dolezite je, aby sa chalan vedel o seba postarat...teda vlastne to je dolezite len pre prvy dojem....dalej ako sa bude spravat, to je uz na dlhsie....
Ancovicka Vyrazky MNO Z TYM SUHLASIM ale aj tak jedna vec vyrazky sa aj tak nedaju tak rychlo odstranik ako sa to na prvy pohlad zda len mastickamy a vodickami to nejde takuto zalezitost vyriesi len kozmetycka a to vazne vam vadia vyrazky vsak to ma kazdy pubertak ci nee?
Skywolker007: ale da sa, len to by si si masticky musel davat na xicht uz od zaciatku puberty a pravidelne. Ja som mal doteraz od tych 12-13 rokov mozno 20 jebakov, inak mam xicht jak detsku prdelku a vdacim za to mastickam a roznym kremikom co som kradol mame
Ako prve si vsimnem celkovo vyzor a vystupovanie.Ako sa ten chalan sprava v spolocnosti,co robi,co rozprava a tak..Co sa tyka prveho dojmu viac si vsimnem tu vonkajsiu,ale isto davam prednost vnutornej krase cloveka.Co sa tyka teba,na to sa vyjadrovat nebudem..Vies ono kazdy clovek je iny a je jedinecny a preto sme kazdy svojim sposobom krasny..Nejakej holke sa pacit nemusis,pre inu mozes byt nadherny..Aaaa..bud sam sebou,neviem aky by malo vyznam hrat sa na niekoho ineho..Drzim palce
No jebákov sa len tak lahko zbaviť nedá. Moja naj kamoska má s nimi problémy už od 12 rokoch, už 5 rokov s tým chodí po doktoroch, kupuje si všelijaké masticky, vyskúsala už všetko mozné aj nemožné, bola aj u kozmeticky, najnovšie začala brat antikoncepciu, lebo vraj to má dočinenia s hormonmi. A stále nič, závisí to asi od typu pleti. To ja som si na tvár nedávala nikdy nič a nemám pomaly ani jednu vyrázku. Ako je to potom možné??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Inak da sa najst aj par "normalnych" bab, ktore stoja za to, ale skoda ze ja takych poznam len par..
Skywolker007 tvoj probem je uz znacne virieseny ak si hladas babu a ziadna o teba nestoji nastiv domov dochodcov starobinec.. tam su spravne holky a plne elanu. Tie ta neomietnu. su skuene zratujem
a pokiaľ ide o balenie, poviem ti jeden krátky ríbeh.
dakedy leteli baby na kamoša strašne (ale vždy ho nechali bo zistili aký je) a ja nič.
potom sa to otočilo a cez leto (minulé) som nechtiac namotal asi 3 baby naraz. a ako som z toho doteraz vedľa .. a túto čo mám, mám zaslúžene bez nejakých hraní na niekoho sa kým nie som ... thak hor sa buď sám sebou
Ale ne, v pohode, len musis byt sa m sebou, nehraj sa na nieco kym nie si, nehraj sa na masta kapa, a ako troska vyzera s tvojej prvej fotky nehrajj sa na hip hop gangsta. No len si trocha chudy. Ale ako povedal tommyhot, tisickrat skaredsich som videl s jebackami jak hrom.
Tj odporucam, kup si mega mass a strav nejaky cas v posilovni. Chodivaj tam pravidelne. Nehovorim ze sprav zo seba ramba, len trosk apriber, a sprav si jemne risy vypracovanosti. A hned si na tom 1000 krat lepsi
ved jasné, že nás zaujma aj vzhlad, aspon mna a určite by som nechodila s chalanom, ktorý ma fyzicky nepritahuje. Ale zas nejde len o to, keby som sa rovno do kohosi skutočne zamilovala a aj by sa mi veľmi páčil, ale mal by jeblú povahu, určite by som ho nechcela a snazila sa na neho čo najskôr zabudnúť
presne si to vystihla
A existuju dve veci, ktore ma dokazu okamzite odradit:
1. ak ma chalan na tvari nespocetne vela vyrazok...pretoze v dnesne dobe ja na to tolko vselijakych prostriekov, ze ak by o seba trocha stal, tak sa toho velmi jednoducho zbavi.
a po 2. Vyzera hrozne, ked ma chalan nad hornou perou fuzy... bleeee s takym chalanom sa ani nemam chut bozkavat...
Hm...takze ked to zhrniem...dolezite je, aby sa chalan vedel o seba postarat...teda vlastne to je dolezite len pre prvy dojem....dalej ako sa bude spravat, to je uz na dlhsie....
Ancovicka: Máš pravdu aj ja si myslím,mne sa tiež nepáčia nad hornou perou fúzy,ale zas niekomu sa to páči,poznám takých ludí...záleží to od vkusu
Ja si dost vsimam pery a vlasy... najlepsie take strapate ( - myslim tie vlasy a nie pery pochopitelne