ale funkcne dlhe rifle mam len jedny,takzee tam vela nenaspekulujem a asi take nieco medzi strickom a svetrom, modrobiele pasikove.. a bundu tenucku bielu... uvidime rano
ach jaaaj... ty mas ale probléém .. pozajtra si uz nikto nebude pamatat co si mala oblecené! tak na co to riešit ? hod na seba prvú "nositelnu" handru a idesss
rifle, sportovu bluzku (nic slavnostne), botasky, cierny sveter... Akoze je mi u riti ze je prvy den skoly, pre mna to je ako ist na pohreb, nie to este aby som sa obliekala jak na svadbu
čierne krátke gate(mne zima nebýva), tričko Metallicu a nejakú košelu asi. A samozrejme nejaké topánky, záleží podla počasia. (keď bude mokro, tak si nedám také, do ktorých zateká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ale ked som este chodila, tak to nikdy nebolo nic specialne..
čiže nič výnimočné...takto chodím skoro stále
Ak bude na mikinu priteplo, tak kecky, rifle, košeľu, tričko.
Mne nikdy tak čierno nepripadáš
No presne,modré si mal Možno preto sa mi to tak nezdá...Ja neviem
@krvaaa A ja som to kúpil za 39$, ale poniektoré čo boli v akcii mali aj za 29$ !! =D
ale funkcne dlhe rifle mam len jedny,takzee tam vela nenaspekulujem a asi take nieco medzi strickom a svetrom, modrobiele pasikove.. a bundu tenucku bielu... uvidime rano
hmm a aj zrejme rifle tričko mikinu poprípade bundu.. nemám šajnu aké bude počasie...
ps..ani ja neidem zajtra az v utorok ! yees
a ostatni asi jak gadzovia