Ahoj ja som prevazne php programator snazim sa byt aj server admin... no mna by zaujimalo ako to je u vas .... ze ku comu sa priklanate vy . ci uz su to komplet staticke stranky alebo dynamicke ci dizajn robite starate sa o server alebo co .....
No toto je dinamicka stranka a stale zije teda sa tu stale daco meni a stale o dacom uvazuje si tu new takze nevies ze toto je celkom cerstvy vyzor nedavno meneni
sorry ale ja som z teh tvojej otázky vôbec nepochopila, čo sa pýtaš a keď už by som nad tým mala silno uvažovať, asi by som to pochopila podobne ako @angelofthedeath
hej, a poradíš mi ako urobím v php stránkovanie, keď vyťahujem dáta z databázy ? bo ja sa do toho až tak nerozumiem, radšej nejakú grafiku alebo statické stránky ...
ok pochvalim co to ma ako byt ??/ momentalne nejsom vo firme ale zajtra budem tak my sem napiste co to ma byt a ja sem nieco hodim to strankovanie najdes aj na jaknaweb.cz v php scriptoch a tak napriklad ........ toto je na upload suboru do ftp webu ale to sa da spravit len tak zbezne
je to taka blbost teraz takto v noci sam y kodovat nechce ale zajtra vam sem nieco hodim alebo aby sa nieco nedialo proti pravidlam tak vam poslem tajnu spravu ak cete
a vedel by si spraviť to stránkovanie keby ti pošlem môj php súbor aj s linkom kde to mám spustené a ako to vyzerá ? bo ja fakt do php moc nevidím, pomáhal mi s tým kamoš ale tak výpis 100 užívateľov na jednej stránke je trošku odveci, skripty som na nete aj našiel ale neviem ich tam "zakomponovať"
mnoo, @pawlo suhlas,programatori to nie su a k tejto problematike este @axelicek nastuduj si rozdiely medzi programovacimi a skriptovacimi jazykmi
a ku vlaknu ako takemu... tak som software consultant a developer pod .NET Frameworkom, od ASP.NET cez AJAX, SilverLight, MSSQL(T-SQL), mobile devices, web services, desktop application az po SharePoint a InfoPath, vsetko v C#
@23 vidno,ze nemas ani sajnu o com pises... skoda slov... nastuduj si co je AJAX, jeho historiu a AJAX Frameworky. A potom si nastuduj,co je SilverLight, pleties ani nie hrusky s jablkami,ale hrusky so zemiakmi
@25 skor mi je luto teba a podobnych ludi ako si ty, ktori slepo veria niecomu,co im niekto povedal a siria to dalej bez toho,aby si overili ci je skutocnost naozaj taka ako im bola zdelena...
mozno aj hej,som trochu striktny a workoholik,ale zase na druhej strane ak sa na to pozriem tak trosku globalnejsie,tak to by bola cela esej a min. 90% tohto portalu by sa nepacila,takze radsej ostat radsej pri tom,ze toto predsa len nie je odborne forum a kazdy nech robi co chce,ved pochopia neskor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
BTW: php nie je programovací ale skriptovací jazyk takže nie si programátor ale skriptér
No pochváliš sa už konečne som zvedavý?
je to taka blbost teraz takto v noci sam y kodovat nechce ale zajtra vam sem nieco hodim alebo aby sa nieco nedialo proti pravidlam tak vam poslem tajnu spravu ak cete
a ku vlaknu ako takemu... tak som software consultant a developer pod .NET Frameworkom, od ASP.NET cez AJAX, SilverLight, MSSQL(T-SQL), mobile devices, web services, desktop application az po SharePoint a InfoPath, vsetko v C#