v dnešnej dobe sa da na túto tému napísať aj 500 stranová kniha.......
uprimný nepriateľ je horší ako samotný padlý aniel, je to rovno Satan preoblečený v rúchu najkrajšieho a najvysnivanejšieho priateľa, ktorý s úsmevom na perách cicia tvoju dušu .....
som rád, že si to z 25.000 birdzákov všimol aspoň jeden .......
a som ešte radšej, keď vieš kto to je .....
na kráľa Dávida sa odvolávaj aj Pán Ježiš Kristus, ako jeho potomok, je patrónom, hudobníkov, spevákov, básnikov a aj baníkov. V ikonografii je zobrazený ako spevák s kráľovskými insigniámi, alebo s hudonbným nástrojom harfou alebo citarou.......
vidiš Dávid akú máš slávnu minulosť, a ty si si tam dal do avataru akýsi poke .....
nabudúce ti niečo napíšem o Dávidovej hviezde .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
uprimný nepriateľ je horší ako samotný padlý aniel, je to rovno Satan preoblečený v rúchu najkrajšieho a najvysnivanejšieho priateľa, ktorý s úsmevom na perách cicia tvoju dušu .....
filip
S bryndzou.
Mňam
A s úprimným nepriateľom taktiež.
máš sv. meno Dávid
som rád, že si to z 25.000 birdzákov všimol aspoň jeden .......
a som ešte radšej, keď vieš kto to je .....
na kráľa Dávida sa odvolávaj aj Pán Ježiš Kristus, ako jeho potomok, je patrónom, hudobníkov, spevákov, básnikov a aj baníkov. V ikonografii je zobrazený ako spevák s kráľovskými insigniámi, alebo s hudonbným nástrojom harfou alebo citarou.......
vidiš Dávid akú máš slávnu minulosť, a ty si si tam dal do avataru akýsi poke .....
nabudúce ti niečo napíšem o Dávidovej hviezde .....
filip
Dávid, Dávid, nevysmievaj sa ty veru z "Vyššej moci", lebo nevieš dňa ani hodiny, kedy ju tvoja duša bude potrebovať .....
filip