heh je toho vela.....mmm najviac ...asi ...aby sme sa prestahovali naspet do inacoviec ........ale ta sa na 100% nestane ...a potom by som chcela n avianoce sa stretnut s kamoskou miskou ...asi tak
aby sme nemali Vianočný stromček a aby som sa pred ním, okolo neho nemusela pretvarovať... Spravený zápočet z nemčiny by bol ideálny darček!!!!!!!!!! (ale to sa nestane)
Aletka potesili by boxerske trenky MMA zapasove a treningove rukavice a nejake boxerske 14oz sparigové A nejale poloelastycké bandáze zo 3 páry 4,5m no a 200eur v cudu
TWISTER HANNAH MONTANA + tričko hannah montana+ vankúš hannah montana + ceruzky a gumu hannah montana a ešte revolver,aby som sa hneď po tom mohla zabiť!
tak to co by som najviac chcela asi konkretne pod stromcekom nebude. asi si vypytam darcekovy balicek Lush kozmetiky, taky nejaky makucky zupan a satenove pyzamo a nejake knihy a tak. a lyziarky este...tie uz potrebujem
Mne je to v podstate jedno....lebo vacsinou to, co naozaj chcem nemam.......a darky nie su vsetko.....ale uz ani s tou rodinou ma to nejako nebavi.......
Tak isto tam najdem hmotne veci, ale prijat by som prijal napr. to aby na mna nikto nenadaval , spomenuli si na mna aj vtedy ked nic nechcu, neklamali ma a este aj to aby som si nasiel konecne tu pravu ale sam ani neviem jaku nakolko nijaku nechcem a tie normalne byvaju stovky km dalej A z tych hmotnych darcekov by nebola zla LCD telka alebo aj auto (zart)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
akurát bude problém kupovať rodičom z finančného hladiska, síce mám teraz niečo ale čo z toho ostane do vianoc to newiem
mne by stačilo niečo ako "Plánujeme ti dať na polročné vysvedčenie najlepšie známky - L.A.B.ske učiteľky"
Bo sa trochu priveľmi stresujem kvôli tomu gymplu
so @smajlgirl sme sa nádherne zhodli