Ahojte...ja sa chcem len spýtať hlavne dievčat, či aj ony maju strach z otehotnenia, pretože ja mám teda statočný... A keby sa to niektorej z vás stalo, čo by s vami ďalej bolo? lebo ja by som musela odísť z domu, tak mi prosím napíšte vaše názory...ďakuj
fúha...no keby sa to mne stane...neviem... neviem čo by som povedala rodine, priateľom, a čo škola.... dieťa by som chcela mať len s niekým koho milujem a viem, že s ním zostanem....ťažká otázka...
moja sestra ma 25 a uz sa chysta do nemocnice, vcera mala termin
rodicia sa strasne potesili ale tajila to teda riadne, pred nasimi zrakmi az do 6teho mesiaca juu, budem ujo!
tak v prvom rade mam strach pred otehotnenim.. preto su najlepsie antikoncepcne tabletky. ak nechces nejaku chorobu, tak si najdi staleho partnera a keby som nahodou otehotnela... bud by som išla na potrat( co je iba nudzove riesenie) alebo by som to dala na adopciu.. ale urcite by ma nevyhodili z domu.
moja mama otehotnela tiez necakane.. takze som pekna nahoda ale aspon viem, ze keby som nahodou otehotnela, tak - teraz citujem: "ved nič take strasne by sa nestalo" ked tak citam reakcie vyssie, tak som rada, ze moja mama ma na to taky nazor
no neplanujem ale ak by, tak by som si dieta urcite nechala - no nevydala by som sa ani za nic este ze existuje antikoncepcia
ako čert kríža, aj keď sa občas tvárim že nie.. ale inak by som to prijala až za také štyri roky najskôr.. a prijala nie je chcela, len zmierila sa s tým.
no nato aby si sa nemusela bat otehotnenia je zodpovedny pristup k sexu cize nejaky z roznych druhov antikoncepcie...a ked by si mala pri sexe vzdy ochranu, nemusi to byt len ze budes pravidelne brat hormonalnu antikoncepicu, niektore ju nemozu niektore nechcu...ale budes sa pri kazdom styku zodpovedne chranit nejakym z foriem atk tak mas 99,9999% istotu ze neotehotnies a bol by v tom strasny cert zeby si ostala tehotna...cize ak sex bez nezelanych nasledkov tak jedine zodpovedne...
a keby som ostala teraz tehotna? no je to takmer nemozne pretoze ja uplatnujem moju teoriu aj v praxi a nenechavam taku dolezitu vec ako pocatie na nahodu...ale keby to bolo to malilinke jedno percento tak...je to tazke o tom polemizovat, ci by sa mi dostala podpora od rodicov ci nie dietatko by som si urcite nechala...
kedze som bola vychovavana k zodpovednosti a nikam som sa neponahlala, tak sa mi akosi nikdy nestalo, ze by som sa musela nejako vazne obavat
ale ok povedzme keby sa nieco take stalo (pricom si skor tipnem ze by mi mamca sama napchala antikoncepciu do ruky, keby zistila, ze mienim s priatelom spavat - a ja by som jej to urcite netajila), tak samozrejme musela by sa s tym najskor vyrovnat a potom by mi poskytla vsetku moznu podporu, dala vsetky info ktore by zohnala a stala pri mne pri akomkolvek rozhodnuti, to som si ista
mna by z domu nevyhodili....myslim ze by sa aj tesili uz mam po skole, mam uzasneho priatela a babo chceme len si davame este trosku casu mozno rok a mozno dva... ale ak by sa teraz pritrafilo urcite nepojdem na potrat, urcite ma nikto z domu nevyhodi.. takze strach ani nie... akurat tak mozno z porodu ale inak sa na babo s priatelom tesime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak bojis sa tehotenstva a mas fotku s dietatom:d
rodicia sa strasne potesili ale tajila to teda riadne, pred nasimi zrakmi az do 6teho mesiaca juu, budem ujo!
Mám strach, ale tak ak dievča nechce ostať tehotná, keď ešte nie je pripravená, tak nech sa voči tomu aj opatrí, nie ?
no neplanujem ale ak by, tak by som si dieta urcite nechala - no nevydala by som sa ani za nic este ze existuje antikoncepcia
a keby som ostala teraz tehotna? no je to takmer nemozne pretoze ja uplatnujem moju teoriu aj v praxi a nenechavam taku dolezitu vec ako pocatie na nahodu...ale keby to bolo to malilinke jedno percento tak...je to tazke o tom polemizovat, ci by sa mi dostala podpora od rodicov ci nie dietatko by som si urcite nechala...
ale ok povedzme keby sa nieco take stalo (pricom si skor tipnem ze by mi mamca sama napchala antikoncepciu do ruky, keby zistila, ze mienim s priatelom spavat - a ja by som jej to urcite netajila), tak samozrejme musela by sa s tym najskor vyrovnat a potom by mi poskytla vsetku moznu podporu, dala vsetky info ktore by zohnala a stala pri mne pri akomkolvek rozhodnuti, to som si ista