mnooo zobudim sa.... a nikekedy nie chvila sa spamatavam s toho co sa mi snivalo potom rozmyslam co bolo vlastne wcera dam pusu mojej Mel a ostatnym plysakom, umyjem si zuby urobim si haaro oblesem sa napatlem si na oci ciernu smudlovinu a ideeem na miesto ktore nenavidim najviac na svete... school!!!! a cez vikendy... sa vyserem na setko a spim dalej... alebo si pozrem nieco na jetixe, minimaxe, pustim si green day, spievam si, kreslim graffiti a potom zacnem rozmyslat ze som hladna dojdem do chladnicky a zistim ze sa mi nic nechce si robit taq si len vezmem jablko alebo cokoladu a idem spet do postele alebo stanem skoro a idem snowboardovaaat alebo nespim ked sa mi nece alebo v noci idem sprejovat o piatej rano sa nalozim do vane a dospim to cez vyucovanie preto si setky ucky myslia ze som na praskoch hahaha ale po 3. hodine mi zas sibe jaq vzdy a zas musia krotit hyperaktivne deti... niekedy mam pocit ze sa idem s toho setkeho zblaznit uz ani ja newim co mi je hahaahaha
Kým sa dokrútim 5 minút v posteli tak rozmýšlam a prepočítavam či môžem ešte ostať ležať. Väčšinou takto vždy zaspím a utekám do školy a češem sa vo výťahu A cez víkendy rozmýšlam, čo bude cez den.
Prvá zástavka asi obývačka,WC a kúpelňa
No podla toho či ma budí budík alebo sa budím sam Ked budík tak zufalo premýšlam kedy sa konečne poriadne vyspím a s myšlienkou na najbližší víkend vstanem odvlečúc sa do kuchyne si zapáliť.
Keď sa budím sám, tak sa zobudím, kuknem na hodinky a zaspím ďalej, toto sa zopakuje niekoľkokrát, potom si idem zapalit a potom bahniť sa do postele
Najprv mi spadne drniaci mobil.. To ma nastve, lebo babka, ktora byva pod nami zacne vrieskat... ja vyskocim v otm z postele.... hlava s mi zakruti... otvorim okno.. lahnem si spet do postele, potom zistim ze je uz neskoro, potom vsak nemozem vyjst z postele, lebo je zima v celej izbe.. a potom mi ten hlupy mobil zacne zvonit zase ... ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ked je vikend tak hnijem..ranajkujem.. a som na PC alebo idem sportovat
Prvá zástavka asi obývačka,WC a kúpelňa
Keď sa budím sám, tak sa zobudím, kuknem na hodinky a zaspím ďalej, toto sa zopakuje niekoľkokrát, potom si idem zapalit a potom bahniť sa do postele