zapnem PC , medzitým si spravím jedlo , rozhovor s rodkáčmi , jem pri PC , volám na skype , poprípade idem von a keď vinde čas tak sa učím... aj tak si väčšinu vecí pamätám z hodiny
lahnem si na 2 minuty na postel, idem sa vycurat, otvorim balkon, zobleciem sa do trenirok, otvorim mac, zajdem na cityville a mousehunt a potom sa trocha pomojkam so zenou presne to iste a presne v takom poradi to robim tusim kazdy den
idem spať, lebo v noci nespím, zobudím sa cca o takomto čase, idem na birdz,fb a keď sa unudím, idem sa učiť
medzitým mi prepne, že od základov zmením svoj život, som plná nápadov ... zapnem si hudbu na youtube a sťahujem .. kukám, už ráno .. cca 3 hodiny .. rýchlo sa snažím učiť aspoň niečo....
ummyjem rucky,jedlo si nachystam niekedy ku PC a niekedy jem vkuchyni popritom sa nsazim ucit ale nejdeto no apotom sa bud ucim alebo idem sem a potom sa zas ucim a pritom zaspim lebo smo unavena..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Najem sa,hodím sprchu,kuknem čo je na učenie(aneb si nahádžem veci na ďalší deň do tašky bez maznania),idem na net, von so psom a spať
zapnem PC , medzitým si spravím jedlo , rozhovor s rodkáčmi , jem pri PC , volám na skype , poprípade idem von a keď vinde čas tak sa učím... aj tak si väčšinu vecí pamätám z hodiny
medzitým mi prepne, že od základov zmením svoj život, som plná nápadov ... zapnem si hudbu na youtube a sťahujem .. kukám, už ráno .. cca 3 hodiny .. rýchlo sa snažím učiť aspoň niečo....