Novy mobil a bicykel ale to este minuly tyzden my si nepotrpime na to aby to bolo cele pod stromcekom a mame som kupil mp3 prehravac lebo uz mi liezlo na nervy ako si stale pusta nahlas francuzke pesnicky A pre tetu ku ktorej idem zajtra som kupil kavovar (a to z penazi poctivo zarobenych na brigadach ziadne ze mamy daj mi na darceky ) a som strasne rad ze uz je to za nami .... bojim sa postavit na vahu lebo po 11 mesiacoch som sa prvy krat fakt prezral
A za hodinu sa ide chlastat Ale ja nebudem ..... no dobre tak budem aj ja Tak dakujem za pozornost stastne a vesele vsetkym dobrym ludom a zlych nech trafi slak a ja ich mozno oplacem
Take tipicke vianocne darceky ...len sa ma nezlaknite ak ma uvidite s tmavomodrou lavou, mama si ju pomylila za ciernu newadi, mam aspon pancuchace,heh
hmmm... ze nohavice, ktore som si si sama vybrala, sako, ktore som si sama vybrala, retiazku a tarotove karty, ktore som nahodne nasla, ked ma mama poslala poupratovat do skrin vyzehlene oblecenie, tot vsjo...
ja som si spravil "vianoce" už v novembri a kúpil som si gitaru..z vlastných peňazí, nikoho som prosiť nemusel...(je to skvelý pocit, keď si kúpite niečo čo chcete a ešte k tomu s tým pocitom že tie peniaze, ktoré ste na to minuli ste si aj sami zarobili)..
najviac ma poešilo, že po neviem koľkých rokoch sme spolu večerali so starými rodičmi, so všetkými štyrmi..akože viem že to bude znieť gýčovo, ale fakt som sa strašne tešila..
potom oblečenie, knihy šperky, kozmetiku..a amulet od ocka
mne by sa to nahodou velmi pacilo, vzdy sme vecerali s mojou krstnou mamou a babkou, no a minuly rok to uz bolo bez krstnej a tento rok bez babky, asponze este toho dedka mam a zajtra ho uvidim
Kedže som nedostala toho na tej fotke...No dobre,som veľmi nadrešná,aj keby som tam mala pavúka,tešila by som sa.Ako Marty povedala,Vianoce nie sú o tom čo dostaneš,ale o tom čo dáš
ceruzky, ponožky, spodnú bielizeň a ešte ďalších vecí ako štetce, mikina, šál, balík s pc hrou a 2gb usb proste veľa užitočných vecí, čiže všetko čo som chcel
A k téme.. väčšinu vecí som si kupovala ja, takže prekvapením pre mňa neboli. Ale tak handry, set, vytúženú retiazku s vytúženým krásnym príveskom , knihu: Dominik Dán - nehanebné neviniatko , nočnú košelu , župan koženné rukavičky..
strieborný prsteň s hadíkom, strieborná retiazka s príveskom srdiečka, opasok, nový fón, knihu Nirvana- Pravdivý príbeh, peniažky na handry najskôr a ako rodinný darček sme dostali všetci Človeče nehnevaj sa
ekologicky rozjasnujuci sampon na vlasy..vela knih..par bankoviek..diar a stikatko na nechty darovala som skoro vsetko co som chcela, aj napriek minusovym hodnotam financii, zazraky sa deju
hodinky, oblečenie, nejaké maličkosti, ale som pokojná, a najviac ma potešil darček od kamaráta je jedno, čo to je, od neho by ma potešilo hocičo ale najviac objatie včerajšie
3 kufre ja nwm rodiče asi chcú aby som odišla ..potom kozmetiku, šperky, a oblečenie, kt. som si sama vybrala,kúpila, zabalila a aj rozbalila a potom som sa na tem celý večer rehotala
Dostal som 100 ojry, bezdrotovu microsoft mys, heineken sud, heineken plechovky, kozmetiku a nejake sladkosti.. A aj sam som si kupil darcek - z ameriky som si objednal nejake handry, takze spokojnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@Yasmin pre boha to som ešte nepočul že ako darček piersing do jazyka
Ale tak som prvoplánový konzumný teenager tak sa teda snažím tešiť
este by treba potah na stol
A za hodinu sa ide chlastat Ale ja nebudem ..... no dobre tak budem aj ja Tak dakujem za pozornost stastne a vesele vsetkym dobrym ludom a zlych nech trafi slak a ja ich mozno oplacem
Siaaa
a ja som dostala prilbu na lyze...70 eur...kozmetiku,mikinu....a tak potesilo,samozrejme...
Martin Page - Ako som osprostel a som z toho šťastná ako blcha lebo to je nezohnateľná kniha, wuáááá
potom oblečenie, knihy šperky, kozmetiku..a amulet od ocka
mne by sa to nahodou velmi pacilo, vzdy sme vecerali s mojou krstnou mamou a babkou, no a minuly rok to uz bolo bez krstnej a tento rok bez babky, asponze este toho dedka mam a zajtra ho uvidim