tak dostala som arafatku a sluchatka na usi proti zime.. uz som mala dvoje take a stratila som ich / niekto mi ich ukradol tak sa bojim ze tieto zmiznu tiez.. ale celkom ma potesili
predtym na vianoce a narodeniny dokopy mi dali 70 euro na pricesky.. neviem ci z tych mam az taku radost, lebo mam pocit ze nie su ludske, aj ked na nete pisali ze su..
200 ečok od rodičov + nejaké peniaze od jednej a druhej babky a nejak extra ma nepotešilo nič lebo nemám rád vianoce a je to utrpenie počúvať tie neustále hádky o pojebanom stromčeku, kaprovia podobných pičovinách
tento rok ani neviem este dovecerala som asi pred hodinou, potom sme tri stvrte hodinu otvarali moje nealko hubert sampanske a nejak ma to k tomu stromu netaha tento rok
potešilo ma veľa vecí pod stromčekom ale niečo čo ma rozradostilo, retoze mám rada praktické darčeky, bolo najnovšie číslo môjho oblubeneho časopisu La Famme pre baby milý darček si myslím
najviac ma potešila jedna taká hra ale ja ju neviem opísať dajaké pyramídy tam staviaš či čo a stále ti to musí visť inak oblečenie, iné hry, škrečicu tablet a knižky.. ale boli darčeky ktoré aj sklamali chcela som jedny krásne puzzle s domčekom a pred ním kvety a dostala som takú smutnú krajinu oničom..
od skoly/statu honorovanu zmluvu na 235 € mesacne do augusta 2012, od rodicov peniazky nejake, tiez od babky krsneho druhej babky a krstnej .... od spriaznenej duse kozene rukavicky fajny sal, znackovy caj a tak ... celkom v poho ... aj ked vianoce nie su o tom ... a toto co som chcel najviac som dostat nemohol
No prekvapila a potešila ma plyšová filajová opička, sa z nej strašne teším, také naťahovacie končatiny má, lepiace. Tuším s ňou aj budem spať, oblepím ju okolo môjho maca
od rodicov hodinky a kulmofen a od priatela elektronicky bublifuk , cize sranda mu vysla a luxusny zelatinovy kupel a neskutocnu pohodu a lasku , pokoj a krasne vianoce vseobecne s hodinkami som spala a s bublifukom blbla ako patrocna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
predtym na vianoce a narodeniny dokopy mi dali 70 euro na pricesky.. neviem ci z tych mam az taku radost, lebo mam pocit ze nie su ludske, aj ked na nete pisali ze su..
Cháchá!
Pozajtra ideme na chalupu lyžovať, takže pekne krásne ju idem vyskúšať Modlím sa strašne moc aby na nej išlo všetko ako má!
ale z čoho som vážne smutná a prekvapená, tento rok som nedostala žiadne ponožky. kdesi sa stala chyba
ale potesilo ma vsetko
plus nejaké peniaze na foťák...
plakala som 10 minút od šťastia
voňavka moschino
prachy a oblečko
ale keď už, tak vankúš s Kurtom Cobainom (konečne mám ským spať) a nová klávesnica, ktorú som už vážne potrebovala
Eldritch Tales od Lovecrafta ♥
tíško závidím
o vlastne ja som nasim dala darceky a oni nic tak co no...
o všetkých darčekoch som vedela, takže žiadne potešenie extrémne..
ale potešil a prekvapil ma veľký bublifuk v tvare svetelného meča, krásna peňaženka, parfum Emmy Watson a krížovky a to všetko od @chevro -a
a hej, trvá mi to dlho... ale keď sa ponáhľam, tak za 10 min som vybavená...
a potešili ma peniaze od krstného, teda ... to ,že bol štedrejší ako obyčajne ..
a kozmetiku, co ma potesilo
ale o nom som vedela uz pol roka dopredu, tak ma to tak neprekvapilo
a plyšový mäkkučký zajko! ktorý ma potešil zo všetkých darčekov najviac ^^
+ ešte veľa iných vecí.. mňa všetko potešil
a kalendár s mačiatkami!! a tričko s Beatles!!!!!! a figúrku Pinkie Pie (tú som si vybrala sama, no rátam aj ju)
a pár dobrých TV kanálov (milujem správy na ČT 1)