caute, zaujimalo by ma, co ste kupili svojim mamam na Den matiek... Moja mama mne a bratovi hovorila, ze nic nechce, takze ju vzdy musim presviedcat. A navyse ja vzdy kupujem darek, brat mi da polovicu z celny a sme ki kvit. Tento rok to bol lak na nechty
Ja som jej nieco objednala, ale pride to az zajtra A este zajtra jej chcem kupit nejaky kvietok.
A dnes rano som vstala a na vsetkych som len vrcala, mamu som rozplakala a teraz si to strasne vycitam:´( Potom som ju objala, dala pusu, povedala som jej ze som strasne rada, ze ju mam a nech sa nehneva....boze aka som ja ale blba, ked rano vstanem Este aj na den matiek
Neviem prečo, ale chceli sme s kamarátkou urobiť niečo originálne, tak sme upiekli torty. Ale naše schopnosti sú dosť chabé, báli sme sa ako to dopadne Nakoniec tá torta bola aj jedlá a našim mamám dokonca chutila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A dnes rano som vstala a na vsetkych som len vrcala, mamu som rozplakala a teraz si to strasne vycitam:´( Potom som ju objala, dala pusu, povedala som jej ze som strasne rada, ze ju mam a nech sa nehneva....boze aka som ja ale blba, ked rano vstanem Este aj na den matiek
ale zoberem svoje 2 eura a pojdem jej kupip aspon cokoladku. aked sa zobbudi tak duam zeutym potesim
dakujem teraz mam aspon alibi =D
čo som robot aby mi prikazovali kedy mam kupit darcek...?!