Keby som zmenil vec, co mi v podsatate dojebala cely zivot, nikdy by som nepoznal najlepsieho kamarata. Keby som zmenil vyber (prvej) vysokej skoly, nespoznal by som par super ludi. Keby som zmenil vyber prvej a druhej frajerky, nikdy by som nevedel, co mi moze na dievcatach vadit. Vsetko zle je na nieco dobre.
život... svoj plán na ovládnutie celého sveta by som sa pokúšala uskutočníť už pred 11 rokmi. Vtedy by ste mi na to ešte skočili. Bola som milá zlatá neškodná. A dnes by si tu nepísala forúm ale ťažila urán v Rusku. Nuž... nevydalo
zmenil by som asi len vzťahy a moje niekdajšie správanie k niektorým ľuďom.. Inak tiež súhlasím, že väčšina tých zlých vecí je aj na niečo dobré...nevydarené vzťahy apod. ..
Len ma trošku sere, že som niektoré veci nepovedala a nedozvedela sa skôr.. No lenže to by bolo všetko úúúúúúúplne inak, takže by som určite nemenila nič
Nič, pretože všetko je tak, ako má byť a je to na niečo dobré. Pán vie, aký má so mnou úmysel. I keď sú veci, ktoré ľutujem napr. prestup na inú SŠ 14. septembra 2011 atď. ... (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
výber strednej školy, pomaly zisťujem že to nie je lízať med čo ešte potom ..