Potrebujem poradiť.Neviem čo robiť s priateľom, proste je nejako asi dosť vážne chorý a nechce ísť s tým k lekárovi, aj keď ho to veľmi oslabuje, stále mu býva zle,dávi,posledné dni dosť veľmi schudol, stále je unavený, keď to na ňho príde, že ako keby mu
Musís ho dohnat k doktorovi.. Vyzera to fakt vazne
Ja som mala podobny problem, mozno sa to neprejavovalo az tak ako vo vasom pripade, ale moj priatel po dlhom dohovarani,siel ku doktorovi uz mu je lepsie, aj ked... Ako sa tak zamyslam odkedy sa mu to zlepsilo sme o tom velmi nehovorili... Radsej sa k tomu zlemu obdobiu nevraciame...
Takze aj ked to bdue tazke tvojho priatela donutit tam ist, musis sa snazit.. Ponukni sa mu, ze tam s nim pojdes. Ze bdues pri nom ak by to bolo nieco vazne. Spolu too isto zvladnete...
no ja by som zavolala pohotovost ked nece tam ist dobrovolne, hadam ho nenechas zomierat ti ho pred ocami ak je to nieco vazne, co aj asi bude..a stale mu ukazovat ze si s nim, ze ces aby mu bolo dobre pretoze aj ty trpis ked ho takto vidis alebo daco podobne..
Ťažký problém a vykašliavanie vyplúvanie krvi, to už poukazuje na veľmi vážne príznaky. Teoretický to môže byť čokoľvek od tuberkulózy až po problémy so srdcom /odpadávanie/. Rozhodne treba najprv za praktickým lekárom, nech ho predpíše na riadne ucelené vyšetrenia a ak by sa to stalo opäť, treba zavolať záchranku, s tým nie je žiadna sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som mala podobny problem, mozno sa to neprejavovalo az tak ako vo vasom pripade, ale moj priatel po dlhom dohovarani,siel ku doktorovi uz mu je lepsie, aj ked... Ako sa tak zamyslam odkedy sa mu to zlepsilo sme o tom velmi nehovorili... Radsej sa k tomu zlemu obdobiu nevraciame...
Takze aj ked to bdue tazke tvojho priatela donutit tam ist, musis sa snazit.. Ponukni sa mu, ze tam s nim pojdes. Ze bdues pri nom ak by to bolo nieco vazne. Spolu too isto zvladnete...
Drzim ti prsteky