Na vyzore mi absolutne nezalezi. Zalezi mi na tom, aby bol ku mne mily (to je hlavna podmienka), moze byt pokojne aj nesmely, mne sa to paci a tiez som nesmela. Aby mal zmysel pre humor a pozitivny pohlad na zivot. Aby mal rad psy
všeobecný prehľad, dobré komunikačné a konverzačné schopnosti, schopnosť logicky uvažovať, zmysel pre detail, empatia, láskavosť, sebavedomie, prirodzená charisma, cieľavedomosť, odvaha, vášeň, pevné nastavenie osobných hodnôt, humor, starostlivosť - na mužoch aj na ženách a milujem, keď vedia muži variť, nie topinky s pestom, ale komplikované a sofistikované recepty, keď sú environmentálne uvedomelí, majú kladný vzťah ku zvieratám a vedia sa o ne dobre postarať na ženách sa mi páči éterickosť, tajomnosť a keď vedia byť mrchy
výzorovo sa mi páčia vysokí, tmavší a mierne vypracovaní muži, na ženách sa mi páčia dlhé vlasy a veľké zadky
@jerometoucanrainbow@9 to neni balast, vychadzala som z realneho opisu a vzisla to ako jedna z mnohych veci, ktora vhodne doplna nielen moju osobnost ale aj zivot ako taky ???
Vzťah k prírode, schopnosť sebareflexie, nelenivosť, úprimnosť, samostatnosť, láskavosť, spoľahlivosť. Po fyzickej stránke, okrem toho samozrejmého: dlhé vlasy, tmavšie oči a väčšie líca.
Dosť ma priťahuje, keď je človek vtipný. Cením si ochotu, spoľahlivosť. Páči sa mi, keď je milý, priateľský, vie pohotovo reagovať, nemá problém prejavovať pocity a hovoriť o tom..To je pár príkladov, čo mi napadlo
Po výzorovej stránke..ťažko povedať, mne sa páči kadekto.. Ale napr.sa mi páčia vyšší, štíhli. Modré oči sú plus. A bodíky do plusu má za nejakú 'zvláštnosť' (príklad: jeden ex nemal všetky vrchné predné zuby, mal zubnú protézu a mne to bolo z nejakého neznámeho dôvodu sympatické )...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Fyzickú krásu dokážem oceniť, ale že by ma nejako priťahovala... To nie. Je mi jedno, ako kto vyzerá.
výzorovo sa mi páčia vysokí, tmavší a mierne vypracovaní muži, na ženách sa mi páčia dlhé vlasy a veľké zadky
ehm
ved vies..
ehm
Po výzorovej stránke..ťažko povedať, mne sa páči kadekto.. Ale napr.sa mi páčia vyšší, štíhli. Modré oči sú plus. A bodíky do plusu má za nejakú 'zvláštnosť' (príklad: jeden ex nemal všetky vrchné predné zuby, mal zubnú protézu a mne to bolo z nejakého neznámeho dôvodu sympatické )...