pár super ludí, s ktorými si píšem už.. no s niektorými aj vyše troch rokov.. ludí ,ktorých som aj stretla aj nestretla a ktorí mi vedia zdvihnuť náladu,ked čítam čo z nich kedy tedy vylezie..
mám z toho hroznu radosť,že som tu bola aj predtým,ked to tu nebolo o sexe, 13 ročných deťoch, sabotážach na roznych userov,urážkach a masírovaní si ega... ale to je zbytočne písať
Birdz ma naučil tolerantnosti, naučil ma ktorým globálnym témam sa vyhýbať a keď sa už nedá, čomu presne sa musím vyhnúť, aby nevznikali hádky, potom mi dal pár skvelých zážitkov s ľuďmi a tak.
birdz mi dal hlavne dvoch dôležitých ludí a to @saker -a, ktorý sa ma síce STÁLE snaží hnevať, ale aj tak ho mám rada a @eraser -a, ktorý mi je ako brat :p
a takisto sa mi to tu celkovo páči, dosť zaujímavých vecí, ale hlavne to, že sa tu vždy na niečom/niekom zasmejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
no čo ti dal? lásku? sklamanie? najlepšieho priateľa? alebo nebodaj nič?
mám z toho hroznu radosť,že som tu bola aj predtým,ked to tu nebolo o sexe, 13 ročných deťoch, sabotážach na roznych userov,urážkach a masírovaní si ega... ale to je zbytočne písať
Pár net-priateľov a jedného, ktorého mám strašne moc rada,veľmi mi na ňom záleží a je viac ako len internetový kamarát.
A "naučil ma písať".
A tiež ma "naučil" písať.
2. pár fakt dobrých priateľov
3. veľakrát pomoc
4. párkrát nespavosť
5. niekedy oporu
and so on...
pár puma tričiek a veľa veľa hate-rov
aaa samozrejme každodennú dávku humoru od humoristov na fóre
@husky -ho
S jedným spávam a druhý je môj škrabkač
-------
@kokinka 8)
-hlavne nových kamarátov
-ukazuje mi rôzne zmýšľania na rôzne témy
-priestor na sebarealizáciu na internete
-naučil ma písať s diakritikou
-kopec srandy
{ľúbim birdz }
a takisto sa mi to tu celkovo páči, dosť zaujímavých vecí, ale hlavne to, že sa tu vždy na niečom/niekom zasmejem
Veeela ludi, co ma posúdilo podla zjavu, alebo jednej ci dvoch viet.....ano hater-ov...
jáááj áno @saker -a a @66janica6