milion bugov ktoré tu sú či už je to načítavanie pridlhé , nefungujúce videoblogy a niekedy aj fora nad ktorymi sa sice pousmejem prvý , druhý krát ale tretí už to nie je ani trošku vtipné
momentálne mi vadí,že nefungujú poriadne webky vo všetkých prehliadačoch... a ešte,že ak založíš nejakú tému a už ju nechceš..nedá sa vymazať (zakladateľom)
(a vadia mi ešte niektoré úplne trápne ankety a diskusie,ktoré zakladá stále ten istý človek a myslí si aké je to vtipné ) to je asi všetko zatiaľ
Rozne chyby a drobnosti . . . naposledy to bolo rozbite plavajuce okno ts-iek . . . a inak ak by bola vo fore funkcia zmazania temy autorom . . . urcite by som nebol proti. Celkovo idea s tym, aby si kazdy uzivatel mohol po sebe upratat sa mi paci.
ako vám vadia ľudia .....ich odstráňte, vypátrajte a zlikvidujte ...alebo sa len jednoducho zamyslite nad sebou, že ak by tu neboli oni boli by ste možno vy za tzv. socky stale je niekto koho nazory alebo spravanie sa nemusi javiť ako idealne neexistuje vytvoriť čistu spoločnosť (snažil sa o to Hitler dajme tomu)
Čaute, toto čo sa stalo dnes (padajúci BIRDZ = "Momentálne sa načítavam", bol HARDWAROVÝ PROBLÉM, momentálne sa ešte rieši (ale klopem na drevo, vyzerá, že to ide už ok)
že je z fóra pomaly chat, denne sa pridávajú pomaly už stovky diskusií, väčšina má len pár kometov a medzi top sa ocitnú len tie, kde ide o to, že sa niekto pýta úplnu blbosť, teda tých napríklad 50 komentárov je len o tom, že mu ostatní nadávajú, prípadne má viac komentov len diskusia, kde užívatelia navzájom medzi sebou chatujú. O tom, že témy sa opakujú aj niekoľkokrát denne ani nejdem písať.
potom mi prekáža aj opičenie sa , ak niekto založí nejakú anketu, kde dá aj trochu uletené možnosti tak fajn, niekedy aj človeka poteší, že nezahlasuje úplne seriozne a má na výber veľa možností, ktoré môže označiť.Ale ak po tej ankete vznikne dalších napríklad 5 podobných ankiet, kde sa snaží byť autor vtipný a zaujímavý, už to naozaj nie je zaujímavé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale tie *ebnuté ankety, ktorých je stále viac a viac asi zatiaľ vyhrávajú..
(a vadia mi ešte niektoré úplne trápne ankety a diskusie,ktoré zakladá stále ten istý človek a myslí si aké je to vtipné ) to je asi všetko zatiaľ
Server www.birdz.sk má príliš dlhú odozvu.
Momentík,načítavam BIRDZ.
Fejky.
Fejky.
Ináč tech. veci ktoré mi vadia písať nebudem,lebo dúfam že sa všetko dá čo najskôr doporiadku.
A ešte ,... strašne pomaly mi to tu načíta .
Ináč nič.
Ale inak vsetko! Keby Birdz neexistoval, tak tu tolko nesedim a robim mozno nieco uzitocnejsie .
potom mi prekáža aj opičenie sa , ak niekto založí nejakú anketu, kde dá aj trochu uletené možnosti tak fajn, niekedy aj človeka poteší, že nezahlasuje úplne seriozne a má na výber veľa možností, ktoré môže označiť.Ale ak po tej ankete vznikne dalších napríklad 5 podobných ankiet, kde sa snaží byť autor vtipný a zaujímavý, už to naozaj nie je zaujímavé.