mam dost problemi sjednym chalanom...raz je to uplne skvele a potom zas nanic ( raz si ide ku mne sadnut, tlaci sa na mna, chce aby som mu dala pusu a neznesie aby sedel vedla mna niekto iny okrem neho! a potom je to zas ine napr:na valentina ma tak vyp
mno podla mna by si mala....lebo takto ked budets mlcat tak sa tym nic nevyriesi....ja to velmi dobre poznam...pohadala som sa s chalanom a kamarat sa s nim rozpraval a potom dosiel ze mam ist za nim necela som a nakoniec som sla a vsetko sa vyriesilo...
no zazila som to aj ja ver tomu viem ake to je no nebudem ti pisat ze mas len 15 rokov a laska vtedy neni to ja viem ze je! ale porozpravaj s asnim stoji ti zato??? ano?? nie?? skus to ved zivot mas len jeden nic nestratis mozno len ziskas!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
akosi uplne presne nechapem zapletku.. ale univerzalna rada..
pockaj este par rockov a uvidis, ze ako jeden tak druhy ti budu na smiech a pridu dalsi