co znamena, ked si chalan po dvoch rokoch o mne pamata take detaily, ako mena mojich surodencov, oblubenu hudbu, co pijem a kde chcem byvat? Videli sme sa len dvakrat v zivote a rozpravali sme sa len tak o zivote. Teraz som ho po dvoch rokoch stretla a on
nooo so zaujmom do podla mna nemusi mat absolutne nic... ja si tiez taketo veci velmi pamatam... aj u ludi, s ktorymi som sa bavil len raz a strasne dlho som ich nevidel... samozrejme, nepamatam si datumy, ktore mi povedali, ale taketo veci si pamatam aj ja... a nikdy nie preto, lebo mam zaujem... ale preto, lebo ked mi niekto nieco hovori, tak sa sustredim na to, co hovori... nejde to jednym uchom dnu, druhym von...
Nepoznám ho, ale keby som to bol ja tak tomu nedávam velkú dôležitosť...ja si tiež dokážem zapamätať spústu vecí o druhých dievčatách bez ohladu na to či ich chcem alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(ja si vacsinou spomeniem na veci prave nepodstatne , ale snad to neni ten pripad
Alebo máš svoje zvyky podobné ako on