jeden piatok som sa uplne opila ze fakt uuuplne a ma brat musel odviest domov lebo somsa vala po ceste celu noc som vracala!!!! a tak o 2tyzdne som isla do baru a on prisiel ku nam a sa opytal ze co si dame a potom sa ma pytal ze to mal ten piatok znamena
nooo......... tak tazko povedat... fakt by bolo dobre vediet... ze v akom je postaveni... ze co ti je... ci len kamos... alebo cooo.... ked ste kamosi... tak mozno je to aj tak.. ze ma o teba zaujem.. ze sa o teba stara.. alebo je len naozaj velmi starostlivy... prosim... skus to rozvyt
Mozno len nechapem alebo je neskoro... pre zachovanie cisteho stavu mojej uz i tak dost narusenej mysle pevne verim ze to druhe a toto naozaj nie je taka ptakovina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
dobru noc
no a po druhe vidis aky je alkohol nebezpecny a este k tomu v rukach neskusenych holcicek
za 4 roky sa toho vela zmenilo
a ešte...pls...popíš trasu ktorou si grcala, aby som tade nedajbože išla fúj
a prvé dva komenty ukončili túto "diskusiu".
a že si nepriebojná, submisívna a ľahko sa necháš zmanipulovať.
a že za 5-10 rokov budeš prechlastaná, ak sa neskoriguješ.
a on to asi myslel v dobrom, možno ťa balí.
(za predpokladu že to s tým že ti buď schváli alebo zatrhne chlast si si nejako vydedukovala sama...)