Trápi ma výstavba za účelom rýchleho zbohatnutia nehodiaca sa do územného plánu, či ako sa to volá, typu River park a pod. Takisto stavby, ktorým napriek povoleniu zrazu pribudne pár poschodí naviac a nič sa s tým nerobí a stavba si proste stojí. Ďalej výstavba domov tak, že si ľudia vidia do bytov. A to, že všetko, čo sa stavia, je zbytočne luxusné, aby sa na tom zarobilo, ako keby v BA ani neboli nižšia, stredná a vyššia stredná trieda.
A mimo výstavby mi vadia smeti, neschopnosť opraviť historické budovy a hranie sa na západné mesto, ktorým nie sme. (ako keď sa postaví ďalšie nové nákupné centrum a reklama hlása "Nákupy sú skvelé hobby" - no koľko Slovákov je na tom tak, že môžu len tak z plezíru chodiť nakupovať? A príkladov by sa ešte dalo nájsť... My proste nemáme henten životný štýl, ale niekto sa chce tváriť, že hej.)
@mm47 byty v pohode ale ona asi mala na mysli tie čo sú 1000€+, ktorých je tam neúrekom tak to je druhá strana karty, nedá sa na to len tak pozerať chápeš a @5 je extrémny fail to súhlasím
Ustup historickej casti modernej vystavbe. Malo zelene a laviciek. Rusenim starsich vyrobnych arealov klesla zamestnanost, tie sa nahradzaju kancelarskymi priestormi, ktore zase zaberaju miesto na byvanie a neposkytuju tolko pracovnych miest. Stare arealy su nedostatocne vyuzivane. Pri vystavbe sa neberie ohlad na kapacity ciest a parkovacich miest. Rusenim polnohospodarstva a vyroby mimo mesta sa navysuje nezamestnanost a nasledne nezamestnany skusaju stastie v meste. A tak dochadzaju (250 000 ludi denne median alebo priemer to uz si nepamatam a je to z roku 2007). Vsetko je to jeden velky kolotoc. A novozbohatlici realizujuci sa bez potrebnych povoleni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A mimo výstavby mi vadia smeti, neschopnosť opraviť historické budovy a hranie sa na západné mesto, ktorým nie sme. (ako keď sa postaví ďalšie nové nákupné centrum a reklama hlása "Nákupy sú skvelé hobby" - no koľko Slovákov je na tom tak, že môžu len tak z plezíru chodiť nakupovať? A príkladov by sa ešte dalo nájsť... My proste nemáme henten životný štýl, ale niekto sa chce tváriť, že hej.)
@5 FAIL
Hm na Trnavke som bol tusim raz , cize by som nemal sudit