áno, odhlásiť sa z poisťovne a z úradu práce..musíš im nahlásiť kedy presne odchádzaš a asi budú potrebovať aj nejaké potvrdenie o tej práci tam..a potom už len v UK to NIN číslo,tam volaj hneď ako sa bude dať, lebo oni ti dajú termín na pohovor a ešte aj to číslo ti príde o týždeň alebo 2..a potom bankový účet,ale k tomu budeš potrebovať už potvrdenie o trvalom pobyte v UK a aj to NINko
@1 dodám asi len to že až budeš mať zmluvu pošli to rovno na urad, alebo pošli to domov a oni nech ti zanesú budu si to žiadať ak sa nič nezmenilo. Kúp si O2 kartu tá je najvýhodnejšia na volania..no ak chceš mať mobilne neobmedzene data v mobile tak si kup three, tá ma program all can you eat a maš tam volne minuty, aj sms a neobmedzene data..ak pôjdeš do banky, nehovor im že si prišla len na leto ak ideš na leto, ale že si tam prišla žiť, inak ti účet neotvoria, aspoň v HSBC to tak majú minulý rok sa to tam pomenilo. tak že si davaj aj na to pozor
@emptysoul zil som tam 3 roky, a este minuly rok som tam bol na leto na dovolenke lebo tam mam znamosti a kamaratov tak ze tam chodim da sa povedat pravidelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme