Chcem od Vás typy na najsuprovejšie miesta v Košiciach ale poprosim neberte ako haluz...myslím to úplne vážne kde sa tu staviť? kde to tu stojí za to? (bary,puby,príroda,parky,ulice,pamiatky..všetko čo sa vám tu veeeľmi páči)
Optima na nakupy... ale inac hlavna ulica, len tak na prechadzky...
a milujem Budejovicku hospodu, maju tam najlepsie pivo ake som kedy pil: kruzkovany Budvar. je to jediny podnik v KE, kde maju to pivo... vrelo odporucam
Ehm sidlisko nad jazerom jednoznacne osobne sa mi pacilo aj mestskej casti Peres a co sa barov tyka bol som v Gazdovskej a pacilo sa mi tam fajn atmosfera resp. fajn to na mna posobilo a to tam nebola kapela Clear a este isto ist pri spievajucu fontanu ak sa teda tak vola ale asi viete co mam na mysli ale viacej ma teraz ani nic nenapada no bo ani z KE nie som ale rad tam chodim a nie len kvoli KE
Ehm a mne osobne sa pacilo na vlakovej stanici ale to len kvoli tomu ze som milovnik vlakov a tu kapelu Clear poznam tak z rozpravania od kamaratky nie ze som ju pocul niekedy.
najradsej chodim hore na bankov, je tam klud, da sa zahrat golf, vyborna amtosfera, len tie auta by som odkopla...
a potom hornad, tri sudky, goooooooood, ale viac ludi tam hrozi
z mestskych casti cesta zo skoly smerom do mesta , moyzeska dlhy park, priserna cesta, pri alzbetinej tarrantino cajovna je super, a amanta ci jak sa vola, raz som tam zatial bola
a za furcou je parada
naj pub blizko casti moejj skoly , lokomotiva, ta krcma, citim sa tam ako doma , milujem cermel a jasne, este kavecany okolie je bezvaa
No nic take, mozno tak Bankov a park Anicka a namestie no. Malo prirody tu je podla mna... A ten Aupark v centre mesta, to je uplna katastrofa, pretazi sa doprava, vobec to tam architektonicky nesedi.
Bress - tiež som bola toho názoru, no nedávno som tam na niečo čakala a uvedomila som si, že je to blud. teda, že sa nič tragické nestane. Akosi všetci riešia historické centrum, no nikomu nenapadne, že slovan sa asi tiež neprerába na klasicistickú, či barokovú stavbu. Vôbec, už samotný dargov a Slovan narúšajú historizmus historického centra, nehovoriac o panelákoch, ktoré sú hneď za križovatkou. Mohlo to s ním byť aj horšie. mohli mať megalomanské ciele a navthnúť to o 10 poschodí vyššie - to by ešte len bola sranda. K doprave sa nevyjadrujem - slepo verím, že to poriešia.
23. nezijem v centre, oproti ostatnym mestam mame vela prirody ale podla mna to je aj tak malo.... 22. no dargov tam nesedi a ani novy slovan nebude sediet ale stale je toho viac a viac a historicke centrum postupne zanika... No o 10 poschodi vyssie by to asi navrhnut nemohli, myslim si, ze ten hlavny architekt by to neschvalil a vlastne ani mesto... Dopravu podla mna neporiesa...
21. Co na tom vyzera skvele? mohlo sa tam postavit nieco ine co by tam sadlo...a nesedi tam ale vobec a celkovo nemam rad velmi obchodne centra...
Bress, čo iné, čo by tam sadlo? akúkoľvek stavbu by tam navrhli, mala vy súčasný dizajn. jediné čo by sa mi tam páčilo by bolo prerobenie tých dvoch parkovísk na park. že trávička na ktorej sa dá sedieť a tak podobne. ale zas všetci vieme že na takéto nápady je aj utópia slabé označenie....
bernard na alzbetinej rozhodne treba navstivit...takisto ako madrid kde je to v smrnce spanielskej kultury a nieco pre rockove srdcia je khoi khoi...hlavne tam amju dobre koncerty....aj v icct maju super koncerty ale to bohuzial sa prestahuvava do kasarni....no to sme zvedavi :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A ked bude Aupark finiš tak aj Nám Osloboditeľov
a milujem Budejovicku hospodu, maju tam najlepsie pivo ake som kedy pil: kruzkovany Budvar. je to jediny podnik v KE, kde maju to pivo... vrelo odporucam
takze:
- hlavna ulica, a prejdi ju celu tak aby si nešlapol ani na jednu čiaru medzi dlažbami
- dream - na alžbetinej
- sadni si na namestie na lavičku poobedea pozeraj na ludi okolo - jedny si len tak postavaju a robia to čo ty, iny utekaju a niekam sa ponahlaju
- rovnako si mozes sadnut aj pri divadle na schody - ale to radsej v lete..teraz by ti tam odmrzol zadok
A jeden výnimočný Kaktus klub do ktorého sa vždy teším.
a potom hornad, tri sudky, goooooooood, ale viac ludi tam hrozi
z mestskych casti cesta zo skoly smerom do mesta , moyzeska dlhy park, priserna cesta, pri alzbetinej tarrantino cajovna je super, a amanta ci jak sa vola, raz som tam zatial bola
a za furcou je parada
naj pub blizko casti moejj skoly , lokomotiva, ta krcma, citim sa tam ako doma , milujem cermel a jasne, este kavecany okolie je bezvaa
- vezicka domu sv. Alznety
- Zvonárska, stará synagóga to miesto má neuveriteľnú atmosféru aj zvonka
- ICCT - kopa skvelých akcií, aj keď je dosť od ruky
21. Co na tom vyzera skvele? mohlo sa tam postavit nieco ine co by tam sadlo...a nesedi tam ale vobec a celkovo nemam rad velmi obchodne centra...