akoo predpokladam ze teraz si asi pomyslite omg 13rocna a ze sem tam...ale no smola...ono je to vlastne tak ze sem tam bolo teraz uz len weeeeelmi zriedka
ja som zasadne proti alkoholu, ale len vo vacsej miere. teda, pivo nepokladam za alkohol, pokial hovorime menej ako o 3 pivach nad 3 sa u mna zacina prejavovat, ale tolko ho nepijem. cize do troch piv, sem tam poharik skotskej so sodou alebo tonic s ginom pripadne cervene vino. nikdy nie na opitie, iba tak, pre chut pohar. ked uz som na byte a pije sa, tak si dam velmi malo do nalady, ale u mna velmi malo znamena fakt malo
ozieracky a podobne prejavy mi pridu trapne a ponizujuce, neznasam to. na sebe ani na inych. este ked kamosi su v nalade tak fajn, ked viac, ignorujem
Nevidim dovod preco si par krat (3-4) do roka nedat zodva pohariky vodky, fernetu... hlavne, ked ja mam taky divny metabolimus ze to ani vobec necitim. A take ze vino, liker, to ani neratam.
už od polky januára do apríla nemôžem piť kvoli tabletkám čo berem žiaden alkohol...zatial mi nechýba ale na nejakej akcii by som sa bez miešaných drinkov alebo martini nezaobišla
aaale dobre sa mame,akurat sa ideme stahovat do toho noveho apartmanu,alkohol dostal nejake premie v praci...takze dobre,dobre,pomalicky,ved to poznate...a vy jak?
kks tieto ankety co tu byvaju su bohovsky duchaplne ...tak zase ho uplne nemilujem,co znamena sem tam? sem tam za den? strata casu ale dam si??? to je co? ...cisty abstinent....konecne comu rozumiem...chudaci...alkoholik abstinent to musi mat tazske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ozieracky a podobne prejavy mi pridu trapne a ponizujuce, neznasam to. na sebe ani na inych. este ked kamosi su v nalade tak fajn, ked viac, ignorujem
» www.birdz.sk/forum/aky-vas-v...
» www.birdz.sk/forum/hm-neni-z...