@pubertslatinocelny to ti každý deň spraví 5 rôznych playlistov podľa toho čo počúvaš najčastejšie. Teda nie len tie ktoré si už počúval, ale aj tomu podobné. Mne to osobne najviac vyhovuje, lebo môžem každý deň počúvať niečo čo sa mi páči bez toho, aby som si dookola púšťala to isté
ale uz velmi dlho som nic dobreho nenasla celkovo mam pocit, ze som sa brutalne zacyklila v tom spotify, ponuka mi to uz vacsinou rovnakych autorov aj pesnicky
@indelirium ja som sa teraz len zmotal na to pred par mesiacmi, ale tiez pocuvam casto a tiez v pondelky casto hned hoci tento tyzden napr. az dnes som sa dostal k tomu
@fakecocacolazero ja som este v takej faze, ze praveze dost vela mi dava dobrych veci, aj si davam do liked viacere... ale mal som strach pritom po minulom tyzdni, lebo som aj nejake slovenske koledy a somariny pocuval tak reku dufam ze si nedoserem DW
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov