vzdy ohovara vsetko co sa jemu nepaci.keby si kazdy zakladal ankety a daval tam tie moznosti ktore su jemu najnesympatickejsie ???
cakajte odomna rovnaku anketu aku zalozil Holy a dam si tam tie moznosti ktore su mne nesympaticke
@xhtml ankety sa robia preto aby sme sa dozvedeli aky nazor maju ludia na danu otazku. Ci pozitivny alebo negativny napriklad. Na co robis anketu kde das do moznosti len tvoj nazor? To je uplna zbytocnost...
vzdy treba ludi co bez problemov nadavaju na to co sa im nepaci .. je to rozhodne celkom sranda ... a ked sme pri tom skutocne otvorenom nadavani na vsetko mozne tak mozem odporucit » maddox.xmission.com/... ten typek proste dava uplne vsetko
no chlapci, mne je to jedno, vždy sa nájde nejaKá vec čo ťa vie vytočiť ale vieš, nemá zmysel sa nasrať pre Každého blbca čo sa ti postaví do cesty.. aj taK všetKo zomelú božie mlyny.. bože asi prestanem pozerať filmy
@26 no už masturbácie asi ťažko
ankety bola založená z nudy a pre zábavu birdzákov, keďže ja mám rád extrémne možnosti... @fxx veď si založ aj ty akú chceš a nechápem čo riešiš keď si písal v diskusiu k ankete, že sa ti moja anketa páči ^^
mne sa len to nepaci, ze stale sa to okolo neho toci o tom istom...
15ky ako stetky
decka ako alkoholici
a mladi ludia co maju styl hip hop ako nejaky uplni nedonosenci
a ze podla mna sa dokonca boji bab a zeny poklada len za nejake "veci"...no ale tych tu je viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale kaaslem uz na to teraz mam take ´obdobie´ ze ma hocico nasere
To Ti normalne neda spat, ze tam nedal moznost, ktoru mas ty na mysli ?
@14 tiez pravda
@13 uz to kaslem
Čo je myslím dosť logické.
Len haluz je ta, ze nevie, ze tym nic neporiesi
Internet nieje realita,
a komplexy su prave v tej realite
Cize, internet mu nevyriesi problemy, len odzrkadli realitu.
A dost mastne a spinave zrkadlo to je
Vela nad nim masturboval
no chlapci, mne je to jedno, vždy sa nájde nejaKá vec čo ťa vie vytočiť ale vieš, nemá zmysel sa nasrať pre Každého blbca čo sa ti postaví do cesty.. aj taK všetKo zomelú božie mlyny.. bože asi prestanem pozerať filmy
vtipnu kasu som mal na rano
ankety bola založená z nudy a pre zábavu birdzákov, keďže ja mám rád extrémne možnosti...
@fxx veď si založ aj ty akú chceš a nechápem čo riešiš keď si písal v diskusiu k ankete, že sa ti moja anketa páči ^^
15ky ako stetky
decka ako alkoholici
a mladi ludia co maju styl hip hop ako nejaky uplni nedonosenci
a ze podla mna sa dokonca boji bab a zeny poklada len za nejake "veci"...no ale tych tu je viac
kazdopadne aj on ma svoje komplexy, ale aj ini