@forte čo je zlé na tej mini chlpatej vecičke? neviem jak sa tomu hovorí ten druhý skôr ma na piču účes a áno nosil som to aj ja a niiiikto sa nikdy nesťažoval že to vyzerá zle
mám rada, keď má chalan jemné strnisko, nič menej ani viacej aj keď som na to akurát dnes doplatila, lebo brada ešte nezmäkla, tak tú moju mám spálenú radšej by som brala cucflek
hladka alebo max. 3 dnove strnisko, lenze to musia dotycnemu rast chlpy rovnomerne, nie len ze par chlpu tu,par tam v tom pripade je najlepsie len hladka tvar
čo z toho že má chlap riadnu bradu keď to z neho riadneho chlapa nerobí,lebo sa ako riadny chlap nespráva zas naopak,možno chlap s detskou riťkou sa môže chovať ako riadny chlap a nemôže zato že nevie pribrať takže mne osobne je jedno či strnisko alebo detská riťka,len nech je to chlap ako sa patrí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a na kazdom nieco ine, jeden chlap môze s akoukolvek verziou zarastenia vyzerat hrozne, druhy naopak
» img.poptower.com/pic-45801/howie...
zatial co toto je super:
takze nemôzem povedat ze uprednostnim akykolvek druh porastu pred hladkou tvarickou sta detska rit ked z urcitych typov porastu idem grcat kristaboha.
(dnes mam strasnu chut sa hadat, rypat a chytat ludi za slovicka)
aha, este atraktivnejsiu verziu prveho obrazku som nasla :3 :ble:
bez
akože pfuj
napr.