To nie je náhodné slovo, to som naposledy dostala od tety na narodeniny. Ale tentoraz som dopredu povedala, že nechcem žiadne veci do domácnosti, takže sa neobávam.
Na konci vianoc predávam hromadne šampóny a sprchové gély za polovičnú cenu, ak máte záujem.
Moja rodina mi dáva kopec takýchto vecí, ale mňa to len frustuje, keď mám na poličke desať rôznych šampónov a desať rôznych sprchových gélov, pričom asi na 90% z tých produktov mám alergiu.
mna by ponozky napriklad dost potesili lebo nemam ani jedny. resp. ponozky nikdy nenosim ale potesilo by ma keby nejake mam a nikdy mi nikto ziadne nedl :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
To nie je náhodné slovo, to som naposledy dostala od tety na narodeniny. Ale tentoraz som dopredu povedala, že nechcem žiadne veci do domácnosti, takže sa neobávam.
Moja rodina mi dáva kopec takýchto vecí, ale mňa to len frustuje, keď mám na poličke desať rôznych šampónov a desať rôznych sprchových gélov, pričom asi na 90% z tých produktov mám alergiu.
nechcem dostat tablet
ja nedostavam darceky..
minuly rok mi dala akurat frajerka plysaka..kukam na nu ci jej nejebe...ale tak z lasky to potesilo...
Ale Matúša mi asi do obálky namiesto 50€-vky nezabalia.
a že babka má talent také veci nakúpiť