samozrejme ze babe spravi najvecsiu radost ked chalan spravi nieco necakanne ......... mne sa lubi napriklad ked spravi nieco zaco by sa hanbil =D rozplace sa a podobne ... pretoze ked vas nasere potom to mozte pouzit proti nemu =D
Ako pozri,vacsina chlapov sa k zene sprava ako k handre alebo jej hovori sladucke recicky kazdy den,tak ak patris k jednemu z nich,tak urob presny opak...bud k nej mily,ale prejavuj jej to skor telom,bozkami ako recami,my tiez nemame rady,ked kazdu sekundu pocujeme,ako nas lubite a nic z toho.ale ruzu jej kup iba v pripade ak nezistis,co je jej najvacsia laska.....pozri,ak ma rada kone,preco ju nepozvat na vystavu a podobne...alebo ju jednoducho pozvi do restiky,do kina....na diskoteku a venuj jej cely vecer,myslim,ze to postaci...urob nieco,co si doteraz neurobil...myslim,ze to zaberie...ale aj tak jej podla mna staci,ked vie,ako ju lubis
Ja si myslim, ze najvasiu radsot jej spravis v tedy, ked sa na nu usmejes a podstrcis jej fakturu za nahrdelnik ktori si jej kupil
Vsak kazdej zene spravi radost nieco ine. A na to musis prist. Myslim si, ze horko tazko by si zistil od svojej polovicky. Ale urcite byt pozorny. mily - nie vzdy a je to a potom dalsie uz zistis aj sam.
No skus to s tou ruzou to by malo vyjst alebo len tak jej skus napisat sms "lubim ta" tak z nicoho nic ale fakt nemusi to byt nic drahe,hlavne by to malo byt nieco original a len od teba,nieco naco nezabudne
muhehe, budem opakovať po kolegyniach, gitara pekne zahrať (podmienka: vedieť dobre hrať) alebo podarovať (podmienka: mať financie) ...a pekne voňať (podmienka: vždy a stále )...a komplimwnty (podmienka: originálne komplimenty )
anooo pekne voniaat... to milujem... a tiez pekny usmev je na nezaplatenie.. pekny a uprimny... .. tiez suhlasim, ze len tak z nicoho nic napisat sms cisto lubim ta.. veelmi pekneeeeeeeee... inak byt pozorny a mily. to patri k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No, a čo poteší mňa? Ježíš, ja viem, minule mi kamoš len tak, z ničoho nič ponúkol cukrík, jakú radosť som ja z neho mala
Vsak kazdej zene spravi radost nieco ine. A na to musis prist. Myslim si, ze horko tazko by si zistil od svojej polovicky. Ale urcite byt pozorny. mily - nie vzdy a je to a potom dalsie uz zistis aj sam.
ale zas to nie je len v chlapovi, na to treba aj ženskú ktorá nekecá úplné kraviny...
nie nie
naozaj nie
je to mile ale tuctove
su aj lespie kvety
reagujem na missi_kitty ci jak sa pise..
dakujem za vypocutie tohot slabomysleneho komentu