...ideš po ulici so svojím dievčaťom, oproti idú dvaja-traja grobiáni a jeden z nich úmyselne vrazí do ramena tvojej priateľky; pritom sa rozrehocú a pôjdú ďalej.
Otočím sa k nej, ľavou rukou sa chytím za brucho, pravou na ňu ukážem prstom tak, že prst budem asi 5 centimetrov od jej tváre a nahlas a afektovane sa začnem smiať!
Takym sa vyhybam, jednoducho sa vymenime a teda ak si budu chciet vrazit ... vrazia si do mojho ramena a necham to tak. Nebudem si robit problemy. A ak zjavne robia bordel, zavolam mestskych nech si ich pridu aspon trocha skontrolovat
No ja si napríklad nemyslím, že "zobrať veci do vlastných rúk" je v tomto prípade zrovna super, nepotrebujem vidieť, jak sa môj frajer hrá na hustého a zaplieta sa s nejakými obmedzencami.. Preferujem skôr iné dôkazy lásky.
Stalo sa mi čosi podobne a to mi priateľka skoro na zem spadla, len to bola vačšia partia ..."vodca" dostal kopačku na prsa a zvyšok sa ukľudnil pod sekundou.
Nasledne na to sa chceli skamaratiť a pozyvali na poldeci no
@h8u nehovorim, ze by mal hned do nich skocit, stacila by aj mensia poznamka na obranu..urcite by to ani tebe nebolo prijemne, keby ten chalan absolutne nic neurobil..nebodaj by si sa obranila sama
@weeman Myslíš,že hneď vyťahovať nôž je také rozumné?Som zvedavý čo by si urobil naozaj,ale dosť pochybujem,že prvá vec by bola,že by si vytiahol,z vrecka nôž(prípadne z púzdra na opasku) a začal sa tam s ním oháňať.Pokiaľ sa ním aj vieš oháňať tak fajn,ale aj tak je to podľa mňa prehnaná prvotná reakcia.
Nie, pomyslela by som si, že sú to obyčajní obmedzení primitívy s IQ menším ako Forrest Gump a to isté by som očakávala aj od svojho potencionálneho priateľa.
úprimne bol by som posratý. ale to nič nieje. ak by ju niekto chcel znásilniť, asi by ma chytil amok a zabudol by som na to že si môžem zlomiť ruku alebo že niekomu rozjebať hlavu železnou tyčou je protizákonné.
@bossinko a nie nemyslím si, že je to prehnané. Okamžite by išiel do kufra. Keď ho niekto nevybaví, urobí to nabudúce znova, a znova, a za chvílu nám tu takýto kreténi budú skákať po hlavách...
@mm47 myslel som to tak, že zbrane kazia meno.... radšej ho pošlem k zemi headkickom keď ho budem mať pred sebou alebo nejake efektne flyknee ....pripadne poriadna facka ale musi po nej ľahnuť ....
Nejak mi zbrane nehraju nemam ich rad ...ani všeliake boxery, teleskopy atd....akurat palku celkom ... ale to je môj nazor ...ani do roboty teleskop nenosim by som ho určite stratil
@stodvacinkar "pacient" je už staré, vymysli si niečo nové čo bude cool. Jasné, že kvôli tomuto vyťahovať zbraň je kravina, nikto to nemyslí vážne, ale rovnaká kravina je nechať si skákať po hlave.
@buffer ved jasne , sak aj tak taku zbran nemozes uz ani mat v SR po tom incidente v Devinskej.
Ale podla mna je lepsie mat aspon noz , v situaci keby nejaky nacek nejaky bulo otravoval moju babu na moj dusu by mi bolo jedno ci pojdem do basy a zarazil by som mu to do hlavy .
@mm47 teleskop ak už a su rôzne druhy nemusi to byť ta klasicka oceľova tyčka ...ono je on vyborna zbraň aj keď je zloženy na spod sa da naskrutkovať taky kokotík vyčnieva do asi 1cm je to tupe ale s tym to boli tiež riadne.
A teleskopa skôr do spoločnosti dostaneš ako nôž ...alebo kaser a taky na medveďa nech to stoji zato
ano,tak mozno su primitivni, ale preco ma na tom utrpiet niekto iny? kym bude kazdy ticho a radsej nic nepovie, budu robit tie primitivnosti aj nadalej s vedomim, ze to mozno az tak primitivne nie je, ked sa ziaden chlap nad tym ani nepozastavi
takyto ludia to nepochopia, kym nedostanu na hubu..prip.by stacilo nieco len podotknut,jak som uz spominala
pokiaľ by to bola veľká skupinka a vedel by som že nemám šancu tak nič... pokial by bola šanca tak rozkopať hlavu/y.. ale zbraň by som rozhodne nevytiahol, a hlavne nôž - to je najväčšia chujovina čo môže človek spraviť..pretože keď kvantum hentakých individuí na vás vytiahne svoje zbrane tak namiesto pár modrín možte skončiť v nebíčku
@littleboo Prepáč ale hovoríš dosť z cesty. Tak si skús predstaviť že ty si ten chalan. Oproti idú tri vyholené hlavy a toto spravia. By som chcel vidieť ako by si to riešila. Lebo ak by niekto dostal na hubu, bol by to jedine ten chalan. Ale ak potrebuješ aby tam tvojho chalana zmlátili len kvôli tomu že ty potrebuješ aby sa pomstil nejakým primitívom, tak oka..
@muf ak moralny tak každy ho vnima podľa svojho ... tu už ťažko nejak presne definovať či tak alebo onak ... pre mňa zas polamať niekomu kolena je niečo až priliš veľa ... z moralneho hľadiska preferujem vyradiť nie zabiť ....polamany nos... alebo facka po ktorej ľahne alebo lowkick po ktorom sa zosype je oveľa viac efektivnejšie toľko môj osobny nazor z moralneho hľadiska a vačšinou s priateľko nechodim nikde tak aby sa jej mohlo niečo stať ....čiže prevencia asi najlepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ked do jej tak zakricim co sa smejes, som zvedavy ako by zareagoval
No ja si napríklad nemyslím, že "zobrať veci do vlastných rúk" je v tomto prípade zrovna super, nepotrebujem vidieť, jak sa môj frajer hrá na hustého a zaplieta sa s nejakými obmedzencami.. Preferujem skôr iné dôkazy lásky.
Stalo sa mi čosi podobne a to mi priateľka skoro na zem spadla, len to bola vačšia partia ..."vodca" dostal kopačku na prsa a zvyšok sa ukľudnil pod sekundou.
Nasledne na to sa chceli skamaratiť a pozyvali na poldeci no
Nie, pomyslela by som si, že sú to obyčajní obmedzení primitívy s IQ menším ako Forrest Gump a to isté by som očakávala aj od svojho potencionálneho priateľa.
@buffer Tak teda hracku od Michaila ? AK?
chvalabohu, že väčšina "diskusných strelcov" má doma nanajvýš guličkovku
Nejak mi zbrane nehraju nemam ich rad ...ani všeliake boxery, teleskopy atd....akurat palku celkom ... ale to je môj nazor ...ani do roboty teleskop nenosim by som ho určite stratil
Ale podla mna je lepsie mat aspon noz , v situaci keby nejaky nacek nejaky bulo otravoval moju babu na moj dusu by mi bolo jedno ci pojdem do basy a zarazil by som mu to do hlavy .
A teleskopa skôr do spoločnosti dostaneš ako nôž ...alebo kaser a taky na medveďa nech to stoji zato
ano,tak mozno su primitivni, ale preco ma na tom utrpiet niekto iny? kym bude kazdy ticho a radsej nic nepovie, budu robit tie primitivnosti aj nadalej s vedomim, ze to mozno az tak primitivne nie je, ked sa ziaden chlap nad tym ani nepozastavi
takyto ludia to nepochopia, kym nedostanu na hubu..prip.by stacilo nieco len podotknut,jak som uz spominala
ja ťa chcem za chlapa!
..kvak..
@muf no lenže teraz čo je opravnena sebaobrana hm ? davnejšie došlo k zmene v §13 trestneho zakona .... a k takej, že "OMG"
Pristavila by som si ich a povedala im, že takéto veci zvládam aj sama a nepotrebujem k tomu cudzích ľudí. A potom by som im rozbila hlavy
milos
Prečo by som ho mal rešpektovať ? Aly myslim, že mu stači taka priučka ...a tiež poťahovačky so sudom a platiť vysoke odškodne, nelaka ma to