a.. neviem.. niekedy sa da zapojit ked je zaujimava tema.. vacsinou je to na zabijanie casu i tak.. kamaratov som tu nenasiel.. a zrejme ani nehladal...
ja som sa tu asi 50X zalubil... mrte pekne holky chodia na Birdz...
mno a inak som si tu overil ludske superego je mrte naprogramovane aj pri detoch.... ze ludia absolutne nespochybnuju informacie ktore dostavaju a beru ich ako svoje vlastne myslienky....
-Dal mi ďalších ľudí s ktorými som strávil dosť času na to aby mi chýbali keď tu nebudú. Strávil som s nimi viac času ako s hocijakým spolužiakom alebo kamarátom mimo Birdzu. Všetci sú skvelí.
-Skúšal som napísať niečo zmysluplné, a ešte sa aj pokúsim.
-Skúsil odfotiť niečo pekné, umelecké a aj srandovné.
konkretizovala by som možno jedného človeka, no už to zrejme nie je aktuálne. a v konečnom dôsledku mi birdz dal čosi viac do rozhľadu, skúseností, veľa chvíľ s nervami v koncoch a priestor realizovať sa v literárnej tvorbe..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
mne hlavne @hajzlaodkosti
ale aj iné veci...
a.. neviem.. niekedy sa da zapojit ked je zaujimava tema.. vacsinou je to na zabijanie casu i tak.. kamaratov som tu nenasiel.. a zrejme ani nehladal...
» www.birdz.sk/forum/co-ti-bir...
nemá nič spoločné s Birdzom, ale zapadá do mojej Birdz story
No zobral obrovský kus času
ale na druhej strane, pri vsetkej mojej skromnosti.. predstav si ze by si nespoznal mna (a potom este par nepodstatnych INYCH ludi 8) )
mno a inak som si tu overil ludske superego je mrte naprogramovane aj pri detoch.... ze ludia absolutne nespochybnuju informacie ktore dostavaju a beru ich ako svoje vlastne myslienky....
A dal mi možnosť vypísať tu svoje nálady do blogov a tak dalej...
Dalo mi to nových hráčov wowka na náš server však @velkapohroma ?
Možno som sa troška zlepšila v písaní odkedy som tu.
A naučila som sa amatérsky robiť CSS vďaka @kosmiklove
-hlavne nových kamarátov
-ukazuje mi rôzne zmýšľania na rôzne témy
-priestor na sebarealizáciu na internete
-naučil ma písať s diakritikou
-kopec srandy
-Dal mi Ju !
-Dal mi ďalších ľudí s ktorými som strávil dosť času na to aby mi chýbali keď tu nebudú. Strávil som s nimi viac času ako s hocijakým spolužiakom alebo kamarátom mimo Birdzu. Všetci sú skvelí.
-Skúšal som napísať niečo zmysluplné, a ešte sa aj pokúsim.
-Skúsil odfotiť niečo pekné, umelecké a aj srandovné.
Je toho ešte viac...
Tieto veci by som nikdy asi inak neskúsil.
Ale aj pokec s fajn ľuďmi