Ahojte,
čo také vám celkom chýba v živote? Myslím nejaké služby alebo tovar. Alebo skratka niečo, čo by urobilo váš život pohodlnejším, ubralo by vám nejakú tú starosť atď. Samozrejme, lietajúce autá a podobné málo reálne veci tu ani nepíšte Alebo môžu
v kosiciach na jednom mieste by mohla byt vazne neuveritelne krasna vyhliadka na cele mesto.. bohuzial to nikoho nenapadne ju tam spravit.. este v ramci toho v nej restauraciu.. krasne by to bolo..
globalne celosvetovo mi chyba svetovy mier. proste nedokazem pochopit ako je mozne ze moderny clovek je stale taky.. ako to povedat.. neuvedomely ze na svete zomieraju ludia vo vojnach a 3 miliardy ludi zo siedmych nemaju poriadne ani na zakladne nevyhnutne ludske potreby
tak tu môžem asi naplno rozviť svoju kreativitu, chýba mi obrovský pozemok minimálne 20 hektárov - kde by som mal dom včelnicu a dielňu v ktorej by som si popri štúdiu a práci renovoval svoje štvorkolesové sny - ktoré mi chýbajú teraz asi najviac :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
globalne celosvetovo mi chyba svetovy mier. proste nedokazem pochopit ako je mozne ze moderny clovek je stale taky.. ako to povedat.. neuvedomely ze na svete zomieraju ludia vo vojnach a 3 miliardy ludi zo siedmych nemaju poriadne ani na zakladne nevyhnutne ludske potreby