ako študentka žurnalistiky som si vybrala ako ročníkovú prácu Birdz ako webový portál.Chcem sa trošku venovať jeho histórii, ale skôr by som sa chcela zamerať na to, čo máte na Birdzi radi, čo vám Birdz dáva a takto. Bola by som veľmi rada ak by ste oboha
hlavne tam napis, ze pri tvojej diskusii vsetci ostali pozerat s otvorenymi ocami a vyočenými ustami, lebo uz zhruba rok tu nevideli normálnu diskusiu.
Na BIRDZ si chodím oddýchnuť Píšem si s veľa super ľudmi, takže ak v prípade zlej nálady to sem prídem niekedy očumnúť Aaa ... hlavne rada hlasujem v anketách To je moje ... Od tých zábavných až po totálne hlúpe Skrátka je tu super ...
Vaše názory sú jasné že anonymné, ale takáto diskusia môže viesť k tomu, aby som v podstate zistila či Birdz ako portál dokáže uspokojiť potreby nás mladých... Aj, keď ja mám svoj názor, za ktorým si stojím. Hlavne koľko ľudí, toľko chutí, takže píšte
Ja vlastne už ani neviem, kde by som sa na nete tak dobre s niekym porozprával ako tu. Či Mám chuť na vážnu debatu, či mám chuť na zábavu alebo len chcem niečo zdeliť do éteru, to všetko mi poskytuje BIRDZ. A nie je to len jeho zásluha, ale hlavne jeho mnohých perfektných useroví.
zaujimavi ludia a nazory. miesto kde si mozem dat svoje blogy a nie som zdrbana za to ze svet aj v dvadsiatke vidim obcas poriadne romanticky.. jeden vztah mi to dalo.. sice uz nie je, ale som rada ze bol...a najdu sa aj normalne diskusie a kopec blogov co rozosmeju a pohladia po dusi... a este fotky... nadherne fotky sa daju najst v albumoch..
ako by niektori povedali: vybijam si tu zlost kritizovanim tych, u ktorych mi vadia gramaticke chyby
vykriciavanim svojich mimoprudu iducich nazorov odsudzujucich to za co su vsetci a prijimajuc to proti comu su vsetci
hadky, rozculovanie, a t d
a teraz vazne:
Birdz je miesto, kde sa stretavaju prevazne mlady, cim je to vlastne jedinecny a ojedinely portal na Slovensku.
Dosledkom toho je tu mnoho zbytocnosti a takpovediac odpadu, avsak kto sa cez to prehryzie objavi zlaty stred, ktory cloveka povznesie a da mu strasne vela.
V prvom rade som tu spoznal kopec ludi z celeho Slovenska, s ktorymi by som sa nazivo asi nikdy nestretol.
Je pravda, ze to "zerie" strasne vela casu z mojho dna, no na druhej strane mnohe diskusie, rozhovory,blogy, basne a dalsie veci su obohacujuce, donutia mysliet a premyslat.
Birdz vela dava, avsak i mnohe berie a je len na nas ako to dokazeme vyseparovat a vyuzit. Momentalne je miska dal ovela plnsia ako vzal.
hmm..no cez birdz som stretla tetu nív a cez ňu zas džou takže zrejme ľudí...
plus samozrejme realizovala som sa v blogoch a aj tie mi prešli vývojom so mnou od školských debilín cez lulu na pokračovanie až k terajšiemu občasnému blogovaniu o ničom bez zmyslu point a tak ale niekedy je to príjemné.
Ja ani neviem. Väčšinou odreagovanie. Páči sa mi, že je to tu hlavne o zábave. Ale dá sa venovať aj vážnym veciam. Je tu veľa možností na vybitie nálad, podelenie sa so smútkom, radosťou...s úplne neznámymi ľudmi. Čo mi dáva pocit slobodi a odviaznosti, otvorenosti. Nie som typ na dopisovanie si, som skôr individualista, a to v reánom živote aj tu. A Birdz mi to umožňuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vykriciavanim svojich mimoprudu iducich nazorov odsudzujucich to za co su vsetci a prijimajuc to proti comu su vsetci
hadky, rozculovanie, a t d
a teraz vazne:
Birdz je miesto, kde sa stretavaju prevazne mlady, cim je to vlastne jedinecny a ojedinely portal na Slovensku.
Dosledkom toho je tu mnoho zbytocnosti a takpovediac odpadu, avsak kto sa cez to prehryzie objavi zlaty stred, ktory cloveka povznesie a da mu strasne vela.
V prvom rade som tu spoznal kopec ludi z celeho Slovenska, s ktorymi by som sa nazivo asi nikdy nestretol.
Je pravda, ze to "zerie" strasne vela casu z mojho dna, no na druhej strane mnohe diskusie, rozhovory,blogy, basne a dalsie veci su obohacujuce, donutia mysliet a premyslat.
Birdz vela dava, avsak i mnohe berie a je len na nas ako to dokazeme vyseparovat a vyuzit. Momentalne je miska dal ovela plnsia ako vzal.
Ale asi len to, že tu chodím oddychovať, zabávať sa a tak.
Ale ako to bude, to už naozaj nikto netuší.
spoznať kopec nových ľudíííí....
a keď mááám zlú náladu a prídem tu, prečítam si tu niečo a tak a hneď je čloweku lepšie...
je to taký relax a dá sa tu úplne vypnúť...
plus samozrejme realizovala som sa v blogoch a aj tie mi prešli vývojom so mnou od školských debilín cez lulu na pokračovanie až k terajšiemu občasnému blogovaniu o ničom bez zmyslu point a tak ale niekedy je to príjemné.
plnohodnotnú, podotýkam