na poslednej POHODE boli už na druhý deň nenormálne smradlavé,zajebané tie TOI TOI...človek so slabším žalúdkom alebo povahou by sa asi pogrcal ...na Beefree tiež podobne
mne nevadia ani toitoi, ani bordel, ani nič.. festy sú môj raj, kedy to, kam ísť cikať je fakt posledná vec, ktorú riešim. nenechám si predsa niečo nadpozemské pokaziť takou prízemnou vecou ako je močenie
na festivale zabudnem na všetky nedostatky ani ten smrad mi tam nerobí problém proste festival je úžasná vec Tam by som sa aj v sračkách vedela zabaviť
nahodov podla mna to robil niekto kto nema rad festy lebo vsetko na fest ma svoje caro aj toi toi wecka si to skuste predstavit bez niecoho co vam vadi ??? uz to nieje ono decka sfajcene a schlastane sak to je cista zabava nieco take sledovat smrad no obcas by nemusel byt ale aj to patry k atmosfere podla mna ak by ste nieco z toho zobrali tak by to nebolo ono nebolo by to TO prave ne nevadi nic mozno len to mi vadi ze tu chyba odpoved typu mam rad festy a tesim sa na dalsi
toi toi, ale aj to patri k festom a uzasne ich doplna radsej toi toi ako nic (ze festik na mojich narodeninach ). ale hej suhlasim s dusanom teda so sonetom ( @17 )
@pysta666 na rakuskom NovaRock-u mali zachodu trosku inteligentnejsie vymyslene ziadne toi toi... ale normalne zachody na splachovanie, ktore viedli do takej velkej nadrze .. teda, nepochopila som prilis princip toho, ale bola som milo prekvapena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
TOI TOI patrí medzi najlepšie vynálezy na svete