Nazdar birďáci, chcel by som vediet co vam najviac vadi na ludoch (tak vseobecne skuste popisat, preco sa vam na nich nepaci toto, preco tamto atd.) Vieme, ze kazdy je nejaky ale no, zaujima ma to..
Aj ked vcera mi jedna mila teta povedala ze som namysleny a ze nemozem lebo som pekny chlapec a ziadne dievca ma potom nebude chcet Pritom ma ani nepozna
Že ľuďom chýba akási čistota. Že sú veľmi povrchní vo vzťahoch, sebeckí, bezohľadní a pokryteckí. Niekedy mám pocit, že ich snaha o vonkajšiu "inakosť" len maskuje zabehnuté (bez)charakterové stereotypy....
keď sa ľudia starajú do vecí iných, strkajú nos, domýšľajú si, skreslené veci šíria ďalej, kde sa nabaľujú, deformujú pravdu ešte viac a nie sú schopní potom veriť ničomu inému.
@sahara Chcel som dodat ze niektorim sa to proste hodi a su normalny ale ako by cloveka to ze ma holu hlavu zmenilo na kokota nejak same od seba tak mi to pripada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Aj ked vcera mi jedna mila teta povedala ze som namysleny a ze nemozem lebo som pekny chlapec a ziadne dievca ma potom nebude chcet Pritom ma ani nepozna
a na ľudoch mi vadí to, keď kritizujú iných za to, čo sami robia...
nehľadám na ľuďoch niečo zlé ale práve naopak vyhľadávam a vidím a vyzdvihujem to dobré
Ale ak by som mala menovať, tak (ne)ľudskosť, (ne)úprimnosť, hlúposť, naivita, povrchnosť, namyslenosť,.......
Všetko.
Že sú sr.ľovia dnešnej doby.
A vlastne, že @malapohroma v @2 mala pravdu!
When people are rude... and they are always.
a celkovo ľudská hlúposť, ktorá nepozná hraníc
aj iné veci, no toto ma štve momentálne.
A hlavne tá nezmazateľná ľudská potreba hrať sa na niečo.