Spinavy zhnity skurveny zidacky buzerantsky kokot ktoreho mam ulozeneho jak najvacsieho kokotiska vo svojom podrbanom jebnutom ajsikju pod nickom Tomasisko, ale to vam je taky vajcovy liker pregrgany spinavy..
Hmmm.. zistila som, ze v tomto mi pomaha pohyb.. celkom progresivna zalezitost, povedala by som
Peter_Piper: Btw ked si pustis hudbu a je ti povedzme lepsie, mne sa to nezda ako umele vylepsovanie nalady.. Ved aj ty asi vykonavas nejaku cinnost kym cakas na to, ze zla nalada odide..
ked depka tak makam do stajne vypracm vsetky boxy pocistim kone sadnem na jedneho a idem sa prejst dakde daleko dalekooo je to uzasne ! a samozrejme v jednom uchu MP3 nabita dakym power abo trash metalom abo daky super extra agresivny punk trochu sa vybujacim potryskujem a je mi lepsie
Záleží od toho akým spôsobom sú nanič... podľa toho pomáha spoločnosť prípadne rozhovor s niektorými konkrétnymi osobami, prípadne dobre padne aj také objatie (To je dokonca vedecky overené, videla som to v reláci Brainiac )
A taká všeobecná pomoc je správne zvolená hudba... (Verzia 2 keď nemám náladu na ľudí - beriem samú seba, mp3 prehrávač a psa a idem niekam mimo domu... Pes má radosť a ja sa tiež trochu upokojím... )
prave mam taku naladu ale ....mam narazenu ruku alebo mozno aj zlomenu cize pisanie nic moc...nechodi mi jedna pozvanka musim ist na postu a neviem kedy stiham do nemocnice...treba mi robit kopu veci a ta ruka bokli ale aj tak...srsim optimizmom a inac je to prava ruka...bye skola:/
ked som v casovom strese, ked nemam cas a mam naraz robit vela dolezitych veci tak nepomaha nic, ani slivovica...ale niekedy mi pomaha, ked svoj problem zdelim nikomu inemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
samozrejme okrem Xenomorpha..ten má na čas všetko ..wrr
pockam kym to prejde a potom bude zase fajn
Peter_Piper: Btw ked si pustis hudbu a je ti povedzme lepsie, mne sa to nezda ako umele vylepsovanie nalady.. Ved aj ty asi vykonavas nejaku cinnost kym cakas na to, ze zla nalada odide..
Idem si zacvičiť, alebo zahrať na hudobnom nástroji, alebo sa prejsť po čerstvom vzduchu so sluchatkami na ušoch.
A taká všeobecná pomoc je správne zvolená hudba... (Verzia 2 keď nemám náladu na ľudí - beriem samú seba, mp3 prehrávač a psa a idem niekam mimo domu... Pes má radosť a ja sa tiež trochu upokojím... )