Mne chýba no tiež to metro je to rýchla preprava a tiež zeleň a viac pamiatok ako hradov a zámkov a viac parkov plných kvetín a okrasných krikov všemožných tvarov a bludísk zo zelene...
co mi tu chyba? krasna mila dievca ktora by ma chcelo?
to mi tu dost chyba..
potom este nejaka radikalnejsia antifa force by tu bodla, i ked byvam v takzvanej area 161 takze sem nacek ani nevkroci, bohuzial nie cela blava je taka bezpecna...
Metro bude. Repektive v dohladnom case by malo byt. Tlacil som k tomu nejake projektove podklady. Ale bohvie ako to bude skrz krizu. Podla slov architekty tam je sanca ze sa to konencne dotiahne do konca. Cast by mala ist cez Euroveu a v petrzalke okolo Digital Parku. Tento kusok si pamatam.
@21 to nebude metro, ale zeleznicny koridor TENT-T 17 na linii Pariz-Budapest, s odobockou v Bratislave. Smerom z Rakuska bude vybudovana zeleznicna trat, ktora za Digital parkom (a este presnejsie za Atriom) pojde pod zem a vyustovat v novej zeleznicnej stanici Bratislava - Filialka. Na trase tunelu budu tri zastavky - Centrum (pri Eurovei), Nivy (pri CBC) a Slovany (kusok od Kukurice). Hovori sa, ze casom by tunel mohol sluzit aj pre vozne NS MHD, teda elektricky, ktore budu viest stredom Petrzalky
A projekt by sa realizovat mal, kedze prachy idu z unie, a ak to nepostavime do r. 2015, nedaju nam uz viac ani cent. Ak sa nemylim, ma to stat okolo 500 milionov eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no chýba mi tu zeleň,čistota toť vše
A tebe?
to mi tu dost chyba..
potom este nejaka radikalnejsia antifa force by tu bodla, i ked byvam v takzvanej area 161 takze sem nacek ani nevkroci, bohuzial nie cela blava je taka bezpecna...
Tebe uz j3b3 z tej antifi ale poriadne
A chybaju mi tu rovne ceste bez vymolov!
A projekt by sa realizovat mal, kedze prachy idu z unie, a ak to nepostavime do r. 2015, nedaju nam uz viac ani cent. Ak sa nemylim, ma to stat okolo 500 milionov eur