myslím že to boli ľudia a skutky... na nič konkrétne si síce nespomínam, ale to ma vie potešiť oveľa viac ako niečo materiálne.. aj keď zas v poslednej dobe to nieje podľa mojich predstáv
mala som šťastné chvíľky a pod. ale ani jedno z toho nepovažujem za najšťastnejšiu..lebo verím, že príde niečo oveľa lepšie, než to čo som mala doteraz
udalost...nic velke, len som sa ten den zamilovala a dozvedela, ze budem tancovat solo na tanecnej pamatam si, ze som v noci sedela na posteli a bola som taka stastna, az to doslova bolelo...mala som taky stiahnuty hrudnik a nevedela sa poriadne nadychnut
Väčšinou drobnosti - pochvala od niekoho, povzbudivé slová, rozhovor... občas dokonca objatie, aj keď nie som človek, ktorý by mal nejako extrémne v obľube fyzický kontakt s druhými... (a pri cudzích ľuďoch mi dokonca prekáža)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mala som šťastné chvíľky a pod. ale ani jedno z toho nepovažujem za najšťastnejšiu..lebo verím, že príde niečo oveľa lepšie, než to čo som mala doteraz
jaaj...to bol krasny den