Mne osobne vadí vyhľadávač, ktorý je momentálne prepojený na google (je mi jasné prečo...) Nič v zlom ale čo mám teraz používať pre vyhľadávanie na birdz? Ešte k tomu je už nadobro zrušené vyhľadávanie v blogoch + na webkách stále nefunguje zobrazovanie blogov podľa kategórií.
@drejka nové TSky pracujé inak ako staré, teraz keď si s niekým budeš písať, tak budeš vidieť celú vašu konverzáciu a nie iba správu na ktorú odpisujes. Kedže je to nové, staré TSky napísané v starom systéme nezobrazujú v danom vlákne nič.
A odnálepkovanie si píšem, niekam to asi zmizlo pri nahadzovaní.
@karci to je normálne roztomilé že budú smajlíci a bude sa dať odnálepkovať, verím že je to dôležitejšie ako to, že niektorých užívateľov tu vďaka tomu nevyhladám ani za ... a že pri blogeroch, ktorý majú rozsiahlu tvorbu si z nebudem mocť pozrieť tú, ktorá ma zaujíma, iba ak by som mal čas mu prechádzať blog po blogu a zisťovať si tak kategóriu
že v pravo je velky časák a neni tam to čo ukazovalo ked ta niekto označil @ ,a 2. vec že online priatelov je rovnake velke aj farebne čislo ako pri TSkách (asi ma nepochopíte ale nevadí )
hmm, komplet menu by nemuselo scrolovať a svetlý odtieň je fajn tam, kde je text ale ako pozadie celéj stránky by som dal určite iný odtieň no asi s rovnakou sýtosťou al. slabý kontrast - ako píšú ostatný, je to také "holé" A teraz si ešte rypnem: ak sa web designu niekto venuje viac ako len amatérsky, tak by som očakával lepší výsledok ako toto dielko Inak sa to celkom dá.
a inak tiež mi trochu prekáža to, čo v @22@athelasil , bolo by dobré, ak by bol napísaný len počet, ale nebolo by to červené, lebo vždy ak sa na to pozriem, myslíš si, že mám niečo potvrdiť, na niečo odpísať, lebo to tak vyzerá ako by som s tým mala niečo robiť.
dufam, ze priatelom nevadi, ze ich tam je vidno, ale musel som to tam nehat na demonstraciu toho, ze dlhsie meno = riadok dole, co posobi pomerne rusivo
a k teme - trochu mi vadi, ze na Mojom birdze vidim, ze moji priatelia trebars reagovali v ankete a ten oznam o tom je napisany tak, ze nick priatela a prispevok je vacsim fontom robeny ako nazov temy, do ktorej pisal. velky nick je ok, ale naco ma byt text prispevku vacsi ako nazov fora? beztak casto tie prispevky same o sebe nedavaju zmysel, takze to forum treba otvorit a preto si myslim, ze nazov fora by mal byt vacsi.
@n0win0u vidis, to som si ani neuvedomil, ale mas pravdu, uplne nenapadne sa to tvari chcu z nas vypestovat huzevnatych ludi, co si idu za svojim. proste chcem vidiet, kam si prispieval, tak prekonam prekazky. nie je to tu pre sracky, to je fajn.
nepáči sa mi, že v TSkách to nepresmerováva nas5 medzi doručené, ale nechá otvorenú tú jednu. Potom mi vadí, že v TSkách nie sú tie dokonalé smajlíky :´(...a tiež sa mi moc nepáči to vyhľadávanie...ale inak....je to celkom fajn
a ešte keď som omylom klikla na "napíš novú správu", nikde som nenašla nič, čím by sa to dalo zrušiť... len bolo treba kliknúť na "odoslať" aby to vypísalo Error a zrušilo sa....
a je to celé také.... klaustrofobické, stiesnené... stránka strašne nevyužitá, všetko je nasrané v strede a na boku nič...
a neviem, či to len ja som slepá alebo tu fakt nie sú najnovšie príspevky do fóra + reakcie na mňa...
vadí mi že nevidím reakcie na mňa a tak ako @black_soul tie klaustrofobické pocity ale tie modré ptáky mi prídu zlaté. Ale veď zvyknem si. Ale najviac mi vadí že nejde zmeniť nick takže som si dnes musela založiť nový.
V schranke mám nejaké prázdne TSky,a pochybujem že by mi ju niekto z nich len tak posielal,prečo sa mi to nezobrazilo? Či to je koment,ktorý sa nezobrazuje v TS?
@bloodsuckingvampire smajlíky v TSkách už sú - aspoň dočasne tie staré, nové budú v najbližších dňoch. Čo sa rušenia toho okna na napísanie správy týka, ešte večer pred nahodením to tam bolo (také malé X vpravo dolu), očividne to tomáš v noci pri prehadzovaní omylom vypol, už to tam je.
že to tu posobí tak, je to tu také akési menšie a všetko natlačené na sebe a nefarebné, len žlté rámiky okolo všetkého a konec a to logo birdzu že birdz beta, to sa mi nelubi, to s tým vtáčikom mohlo ostať, tam bol lepší jak tu pravo
Prve co mi vadi je sirka stredneho stlpca - je uzky.
Druhe je hladanie cez goog. Dalej na birdz liste by som vzajomne vymenil vyhladavanie s "menupouzi" - nick s rozbalovatkom (webka, nastavenia, heslo, napoveda, odhlasenie) -
správy dobre nenačítava, sem tam začne otvárať, otvára, otvára a nič ... alebo otvorí a správy nikde..treba refreshnúť okno .. staršie onálepkované správy nejde otvoriť vôbec, vyhľadávanie vyhľadáva správy len pár mesiacov dozadu ...
@karci no keď odošlem správu, tak mi ju nechá otvorenú...tak chcem aby to bolo ako predtým, že odošlem a ono ma to presmeruje nas5 medzi doručené TSky...
@magorka máš. plus s takým vylepšením, že keď si napr. v TSkách čo si odoslala ty, tak ťa to hodí naspať na tie a nie na doručené. Proste si pamätá kde si bola predtým a tam ťa hodí hneď po odoslaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A chcelo by to asi trocha viac odlíšiť na mojom birdzi že či je to koment,stav,atď..
Ináč nič....zvykneme si
A odnálepkovanie si píšem, niekam to asi zmizlo pri nahadzovaní.
Čo sa vylepšilo?
Inak je to rozkošné
a inak súhlasím s @fxx
nech sa paci a dufam, ze ten obrazok vidite presne ako si myslim, ze ho vidite !
A BUM!
Prečo? Jeso Christo, prečo?
A chcem kurva odstavce v TS-kach, keď ich tam napíšem!
P.S.
aj keď vašu odpoveď asi nikdy nenájdem, lebo neviem nájsť tie reakcie na mňa.
a k teme - trochu mi vadi, ze na Mojom birdze vidim, ze moji priatelia trebars reagovali v ankete a ten oznam o tom je napisany tak, ze nick priatela a prispevok je vacsim fontom robeny ako nazov temy, do ktorej pisal. velky nick je ok, ale naco ma byt text prispevku vacsi ako nazov fora? beztak casto tie prispevky same o sebe nedavaju zmysel, takze to forum treba otvorit a preto si myslim, ze nazov fora by mal byt vacsi.
Kde su "Reakcie na mňa" ?
nepáči sa mi, že je to bledé, chýba mi to X-ko na odhlasovanie, je to ako na fb
irituje ma malé logo a to, že je z neho polka seknutá ( či to len u mňa? )
a je to strašne neprehľadné, celý MB, všetky komentáre mojich priateľov či stavy
a neviem mám z toho také čudné pocity, ako keby som bola v nejakom stiesnenom priestore
a tiež mi vadí, že na webkách nefunguje zobrazovanie blogov podľa zoradenia .
a ešte keď som omylom klikla na "napíš novú správu", nikde som nenašla nič, čím by sa to dalo zrušiť... len bolo treba kliknúť na "odoslať" aby to vypísalo Error a zrušilo sa....
a je to celé také.... klaustrofobické, stiesnené... stránka strašne nevyužitá, všetko je nasrané v strede a na boku nič...
a neviem, či to len ja som slepá alebo tu fakt nie sú najnovšie príspevky do fóra + reakcie na mňa...
tusim je cas na moj odchod aj tak som uz dlho nechapala co tu este hladam
Druhe je hladanie cez goog. Dalej na birdz liste by som vzajomne vymenil vyhladavanie s "menupouzi" - nick s rozbalovatkom (webka, nastavenia, heslo, napoveda, odhlasenie) -