Mne asi to že nevie vymyslieť konverzaciu medzi nami sám , a vždy to musím ja a nevie mi povedat pekne slovo bez toho nez by som mu ja nejake povedala ale inak je super
Všetko čo mi aj "vadí" to proste k tej osobe nejak patrí a vytvára z nej to,prečo ju tak lúbim
Možno mi skôr vadí,že sme menej spolu akoby som si želala,ale tak to nie je chyba osoby priamo..
A nikto nie sme dokonalý,každý máme svoje chyby,dôležité je čo človek robí preto,aby ich "zmiernil" poprípade tie prednosti,ktoré má dal na povrch čo najviac.
Vždy sa niečo nájde. Ale to, že mi na ňom niečo vadí nie je jeho chyba, ale moja. Fuck, za to, že zlyhávam ja ako partner nesie následky on. Určite to tak neostane.
Nebudem to sem pisat ..dolezite je, ze sa lubime a vieme si tie chyby priznat, tak isto aj ja mam svoje a verim ze sa ich postupne zbavime resp ic zmiernime ...dolezita je komunikacia.
samozrejme že má nejaké chyby, tak ako ja, ale to sem písať nebudem/nechcem, je to jednoducho on a ja ho ľúúúbim celého ako je. Vždy ked nám niečo na tom druhom vadi, tak spolu ko-mu.ni-ku-je-me a snažime sa to nejak fixnuť...
jeho selektivny zrak! dokaze ma dojat, ked mi ako najvacsi bordelar akeho poznam, ktory je schopny tolerovat prazdny obal od zubnej pasty na umyvadle niekolko tyzdnov aj s 5 prazdnymi rolkami toaletneho papiera (testovala som, ako dlho to tam ostane, ked to nevyhodim ja) dokaze vycitat, ze som v tej kupelni nechala kusok celofanu, ktory musel po mne vyhodit, pricom ostatne smeti necha tam, az kym ma ta hra neomrzi a nevyhodim to sama ako vzdy.
@mefistofel sak sa obetuj pre @mamradadeli ,ano je to trosku daleko,ale nie sme v 18stor. ze sa nemozes k nej dostavit.. ,sice financne by to bolo trosku blbe,to poznam ,ale za taku devu,hm ..nevahaj (ja to mam len 58km )
len ma obcas vie nadchnut svojim pristupom k IT, ked mi ako vystudovany ITckar na moju "staznost" ze mi nejde na intraku net povie - nieco tam je dojebane...a vec vyriesena alebo ze sa na mna kuka udivenymi ocami, ked zisti ze viem co su seeders & leechers, alebo ze viem ze C++ je programovaci jazyk.
a pritom ja mam tieto IT vecicky vcelku rada a uvitala by som ak by ma v tejto sfere nejako "vzdelaval", proste mi napriklad ukazoval ako sa nejake veci daju urobit lepsie, co je nove v IT svete, a tak dalej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale nic mi na nej neprekaza ..juj..
Možno mi skôr vadí,že sme menej spolu akoby som si želala,ale tak to nie je chyba osoby priamo..
A nikto nie sme dokonalý,každý máme svoje chyby,dôležité je čo človek robí preto,aby ich "zmiernil" poprípade tie prednosti,ktoré má dal na povrch čo najviac.
Inak asi to ze je asi 2900 km odomna, a budem tam este asi pol roka.
Ale inak je vsetko vynikajuce
nemam Ipad
si pis!
len ma obcas vie nadchnut svojim pristupom k IT, ked mi ako vystudovany ITckar na moju "staznost" ze mi nejde na intraku net povie - nieco tam je dojebane...a vec vyriesena alebo ze sa na mna kuka udivenymi ocami, ked zisti ze viem co su seeders & leechers, alebo ze viem ze C++ je programovaci jazyk.
a pritom ja mam tieto IT vecicky vcelku rada a uvitala by som ak by ma v tejto sfere nejako "vzdelaval", proste mi napriklad ukazoval ako sa nejake veci daju urobit lepsie, co je nove v IT svete, a tak dalej..
hihí
tak dík!