Z veci, ktorymi by som sa MOHLA zivit asi nic momentalne
Ale teda, neviem, ako chapat otazku, kedze tuto kolega by sa ocividne asi rad zivil rasistickym humorom a pozeranim videi.
Bavila by ma speleológia, keďže o tom stále niečo čítam/pozerám, ale bojím sa výšok a stiesnené priestory vo mne vyvolávajú úzkosť, takže nikdy nič z toho nebude
Vzdy ma bavilo hrat a este stale by som chcela byt herecka ale nemam dost talentu ani potrebny vzhlad. Tak asi ostanem pri pozerani videi, dobre to vynasa.
Kks ja neviem, akože myslím, že by ma bavilo robiť učiteľa ale s tým nesúvisí žiadne moje hobby (jedine žeby som robil učiteľa matematiky alebo fyziky, pretože tieto predmety ma bavili a aj som ich chcel dakedy študovať). Tiež by ma bavila práca s knihami (rád čítam, píšem) alebo vo filme ale neviem čo konkrétne- scenár, kamera, práca na efektoch, pokojne by som aj vodu nosil hercom na pľac. Neviem, ešte popremýšľam čo by to mohlo byť.
Counter Strike 1.6 dnes uz sa ale turnaje hraju na GO
Ale hoc aku zavodnu hru. Natrel by som to kazdemu.
Poker.
Florbal. To by bolo inak super keby sa tým živím Ale to sa dá len keď si spravne narodený u nás pripadne ak si top hviezda a mas si to z coho platit vsetky cesty hore dole, repre atd.
Len v Škandinavii sa to dá. Ale tam dostavaju minimalku co je nejakych 2000€ ci kolko neviem ci som to neprehnal teraz
milion veci asi.. turistikovat, fotit, jazdit na motorke, hubarcit, pestovat, varit pivo, chodit na ryby, ucit sa (psychologicka literatura, ekonomia, medicina, fyzika).. keby mam prachy tak chodim asi na jednu VS za druhou
španielčina, angličtina, programovanie, matematika, psychológia, pečenie
to sú veci, kt. ma bavia a ktorými sa podľa mňa aj dá nejak živiť, ale ja sa nikdy nebudem
Rozmýšľať, filozofovať, čítať, vytvárať závery z filmov a tieto zistenia transformovať a aplikovať na situácie v živote... Kto mi povie, čo by som z toho mohla robiť?
z vecí, z ktorých by sa pri obrovskom šťastí dalo uživiť: pole a také tie helovínske mejkapy, ale v oboch by som sa musela zlepšiť do takej miery, že by ma to možno dovtedy prestalo baviť, alebo si aspoň vymyslieť koncept, kde by sa skrylo, že to neviem poriadne
a ešte strihanie vlasov! ale za to som minule dostala balenie orieškov, takže som sa tým vlastne chvíľočku živila
ooomg prave som si spomenula na skladanie puzzle. neskladam ich casto lebo sa od toho neviem odtrhnut dokym ich nevyskladam a vzdy si pri tom hovorim ze boha toto by som mohla robit ako povolanie zboznujem puzzle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale teda, neviem, ako chapat otazku, kedze tuto kolega by sa ocividne asi rad zivil rasistickym humorom a pozeranim videi.
lietanie
železnice
Ale hoc aku zavodnu hru. Natrel by som to kazdemu.
Poker.
Florbal. To by bolo inak super keby sa tým živím Ale to sa dá len keď si spravne narodený u nás pripadne ak si top hviezda a mas si to z coho platit vsetky cesty hore dole, repre atd.
Len v Škandinavii sa to dá. Ale tam dostavaju minimalku co je nejakych 2000€ ci kolko neviem ci som to neprehnal teraz
Ďalej rozmýšľam že psychológia a biológia ma dosť zaujíma
(akože je tam stále písanie, čítanie, fotenie, ale tam predsa len niekedy niečo málo z toho kvapne)
Chcela by som robiť testera postelí/matracov a byť nejaký food-kritik, čo mu zaplatia za jedlo, čo koštuje a ešte aj dostane keš navyše za jeho názor
to sú veci, kt. ma bavia a ktorými sa podľa mňa aj dá nejak živiť, ale ja sa nikdy nebudem
a ešte strihanie vlasov! ale za to som minule dostala balenie orieškov, takže som sa tým vlastne chvíľočku živila
akurat za to davaju vela rokov
a o 10 asi znova