že mám prázdniny a nemusím nič robiť... že mám vlastne voľno a keby som ho strávila pozeraním do stropu, vobec by to nevadilo... že na svoje plány čo stihnúť cez prázdniny mám ešte skoro 2 mesiace (okrem jedného na ktorý mám pár týždňov).... proste že nezávisím od času
ze moje plagiatorske dielo splnilo kontrolu originality... cize 0,96 % iba zhody (hovorim o diplomovke a zajtra sa dufam ze potesim ze mi da skolitelka do indexu z prace dobru znamku...
@xrumka - všetky...ale tak dobré su aj také napr. s prichutou jahody, citrona, crannberies (neviem ako sa to prekladá do slovenčiny , aj lesne plody. Kedže ten čaj je sam o sebe trošku horký tak toto to troška tak zjemní...aj s prichutou pomaranča je v pohode.
ale aj tak mi najviac chutí taký sypaný pravý...len škoda že ho až tak často nemávam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
čo by som dal za to, aby tu bola taká víchrica ako včera!!!!!!!!!!! to bolo vzrúšo.
@all a diky bavi ma čitať vaše odpovede
srandujem, to bude až večer
ale aj tak mi najviac chutí taký sypaný pravý...len škoda že ho až tak často nemávam..