Mna vie v poslednej dobe najviac nasrať že si kráčam mestom a všade vidim mlade diečata v horsom pripade starsie alebo chlapcov ako si pri kazdej prilezitosti urobia 16516546546 fotiek a z toho potom dve hodiny doma vyberaju aku daju zdielat na socialne s
veru dnes som 40 minut jedla v centrali a pozerala na ten "park" co je na streche a parik si CELYCH 40 minut ako som jedla robil "selfies" (otrasne slovo) este ked nezainteresovany clovek vidi tie nacvicene pozy a vyrazy...smutne
mna nasralo ako som si dnes cez bankomat vkladala peniaze na ucet a ono mi to zadrzalo liter s tym, ze ide o podozrivu bankovku. ak mi tie peniaze nevratia tak sa naserem este viac. a hlavne dufam ze ma neobvinia z falsovania bankoviek alebo co
a co ta natom sere? obmedzuje ta to nejako v zivote? ublizuju ti tym? je kvoli tomu drahsi chleba? namiesto rozculovania nad cinnostou inych ludi, ktori ta absolutne nemusia zaujimat, by som potrenoval nad sebavzdelavanim, napriklad take zaklady slovenciny na urovni prveho stupna zakladnej skoly by sa ti hodili. Riesis nepodstatne picoviny, ktore bez problemov mozes prehliadnut a nie sa nad nimi bezcielne pohorsovat (cim samozrejme aj tak nic nevyriesis).
nevieš že to je dneska #SWAG ?????? ... a ked sa opytaš že načo im je 25 rovnakych fotiek v mobile tak ta kurva na teba pozrie nechapavym ksichtom akože čo sa to pytam ved to foti na snapchat (vyznam toho slova radšej vediet nechcem)
To uz blbsi den som mat ani nemohol. No som rad ze ho mam za sebou. Rano nastupim do busu, ludia jak prispaty ani sa neposunu kym autobusar nezakrici, idem na prechode ta vsetci jak s hnojom idu. V skole pride slovencinarka a davaj 5 minutovka no ved co ze streda a mne sa nechce, poobede prsi a este k tomu aj ach no aspon ze zajtra bude lepsie.
@erjedna Neobmedzuje ma to ani nic podobne ja si len myslim ze ak niekto rad robi fotky nech foti nieco pekne a zaujimave...a napis mi ake mam chyby rad sa poucim nabuduce ich uz neurobim
klud preboha..
ja som rada ked nemam ziaden vlastny problem, a nie si ich este pridavat riesenim inych.. kebyze sa mam takto nasierat pre vsetko co ludia robia a nie je pre mna uplne pochopitelne preco to robia, to uz by mi asi definitivne preplo.
dnes ma nasralo toto: rano vstanem idem si dat tabletku/vitamin/vyzivovy doplnok a pri otvarani krabicky zistim ze uz tam nic nemam... a do lekarne sa mi dnes vobec nechcelo ist tak som mal hrozne nervy >
akoze rano ked som sla MHDckou tak sa tam viezlo take male rozmaznane decko, ktore slo s dedko do skoly a hnusne sa spravalo aj k nemu,aj ku kazdemu, tak som nad tym rozmyslala celu cestu, o dnesnych detoch, o mojich buducoch detoch a tak, ale nenasralo ma to
šťastí ľudia čo máte problémy kto sa ako fotí
ja som dnes zablúdila na FB stránku vegan CZ/SK a pozrela sa, kde sa dnes týrajú aké zvieratá, tam sa vytočím vždy kvalitne
krása...rozhodol som sa ze idem bojovat za islamsky stat nech mi alah po smrti da 77 zamkov a 77 panien...tlieskam im vsetkym ze maju v hlavach najvecie hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
je toto normalne?
ale nenasralo ma to. nic ma dnes nenasralo.
nominativ množného čísla = i/ í na konci
a dnes už nič, dnes nemám samonasierajúcu-sa náladu
chrípka :ble:
a dnes,..hm dnes ma zatiaľ nestihlo nič nasrať...dokonca ani dcérou som sa nenechala vytočiť
ja som rada ked nemam ziaden vlastny problem, a nie si ich este pridavat riesenim inych.. kebyze sa mam takto nasierat pre vsetko co ludia robia a nie je pre mna uplne pochopitelne preco to robia, to uz by mi asi definitivne preplo.
fakt.
akoze rano ked som sla MHDckou tak sa tam viezlo take male rozmaznane decko, ktore slo s dedko do skoly a hnusne sa spravalo aj k nemu,aj ku kazdemu, tak som nad tym rozmyslala celu cestu, o dnesnych detoch, o mojich buducoch detoch a tak, ale nenasralo ma to
ja som dnes zablúdila na FB stránku vegan CZ/SK a pozrela sa, kde sa dnes týrajú aké zvieratá, tam sa vytočím vždy kvalitne