Veľmi ma dnes potešil jeden chlapec ktorého stretávam keď venčím malého a on svojho retirevera, že sa so mnou snažil zoznámiť, ale tak som sa ponáhľala že už si nepamätám ani jeho meno
že som u doktorky neplatila 10e, iba 8,50 a že sa mi zvýšilo euro na hnusne umelý donut, z kerého mi po jeho konzumácii prišlo trochu zle a že sa mi potvrdilo, že nie som adoptovaná, lebo ma spoznal ďalší človek len podľa toho, že sa podobám na dajakého rodinného príslušníka
1. potešilo ma, že som sa zobudila doma (to neznamena, ze som nejaka stetka, ktora spi kazdu noc u niekoho ineho, to znamena, ze studujem a pracujem daleko od domu a doma som velmi malo)
2. potešilo ma, že som mohla straviť den s mojimi najblizsimi
3. potešilo ma, že som mohla rodičom povedať, ako ich mám rada
4. potešilo ma, že som dostala A zo skušky
5. potešilo ma, že som sa mohla vidieť s kamaratmi
a stale ma teší, každým dnom viac a viac, ze mam rodinu, priatelov, domov, skolu, pracu, mam co jest, mam co nosit a este viac ma tesi, ze si to uvedomujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a inak ani nič
jáj a, mali sme super motivačnú prednášku namiesto vyučka tak ešte to
že spolubývajúce spravili štátnice
že som mala po 5 mesiacoch úplne voľný deň a len som ležala v posteli a čítala belldom
Potešilo ma, že pršalo.
Potešili ma Bedári.
Potešil ma kamarát, keď sa prirovnal k Joan z Arkádie a povedal, že ja som jeho Boh.
2. potešilo ma, že som mohla straviť den s mojimi najblizsimi
3. potešilo ma, že som mohla rodičom povedať, ako ich mám rada
4. potešilo ma, že som dostala A zo skušky
5. potešilo ma, že som sa mohla vidieť s kamaratmi
a stale ma teší, každým dnom viac a viac, ze mam rodinu, priatelov, domov, skolu, pracu, mam co jest, mam co nosit a este viac ma tesi, ze si to uvedomujem.
to trvalo :, ale ide
Vďaka! tak držám palce!
super! gratulujem