ja, tlačenice, čakanie, keď niekomu chcem niečo vysvetliť a mám pravdu a on si stále melie len to svoje, keď ma niekto ignoruje, ľudská hlúposť, dôchodcovia a plno vecí, len si teraz neviem takto rýchlo spomenúť
ja sama, ľudia, ktorí musia mať stále pravdu, ľudia ktorí sa smejú na vlastných vtipoch ( keď sa nikto iný nesmeje),starí ľudia,moja angličtinárka, ktorá má potrebu komentovať ako sa tvárim keď niekto nepočúva keď chcem niečo vysvetliť,môj otec( ale inak ho zbožňujem) ,tlačenice a straaaaaaaašne veša vecí, ale momentálne ma nič nenapadá
mna dokáže vytočiť keď nič nistíham a ked mi niečo nevychádza tak ako si želám a ptm klasicky spomalené babky v rannej mhd,dlhé čakania u lekárov,nepríjemní ľudia,keď ma niekto nepočúva,alebo keď ma niekto presviedča o "svojej" pravde
mňa vytáča skoro všetko hlavne primitívne myslenie ľudí... nie žeby som bol intelektuál a najlepší... ale ma vie vytočiť, keď niekto niečo vyčíta a sám to robí... a starý ľudia v MHD to ma fest vytáča
ked prídem domov o pol piatej po hroznom príšernom dni a moja matka do mňa začne vrieskať že nič nerobím,povalujem sa ...a blá blá ...totálne kraviny...ako keby ona robila niečo iné
mna vie totalne nahnavať ked ma niekto súdi a ani ma nepozna....že poviem aka som namyslena a že si vela o sebe myslim alebo že mam umely pohlad.....pritom každy clovek ktory ma pozna vie že namyslena niesom....prežila som si svoje malo čo ma vytoci ale toto ma vie vytočit zakaždym ..nech sa radšej pozru na sebe a nesudia mna.....
skuskove... ..ale vcera ma strasne nastvalo ked spolubyvajucej zozrali s chladnicky 6 velkych misiek jedla (za jeden den) ..no a to jej mohlo vystacit na 2 tyzdne..ja fakt nechapem toho kto to spravil..a nech mi nik nehovorim ze to bolo od hladu..by som jej to najradsej nieco otrepala o hlavu..nenazranec..
ty kks ked niekde musim dlho stat alebo ked napriklad na jamroku neznasam ut tlacenicu jabysom vsetkych pozabijala tam..potom moja sestra kedmi omiela jednu vetu dookola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale inak som ľudomilný