no takze ..normalne sa pytam...a ked tak radi zdrbavate nechajte si to pre niekoho ineho....mna setrite no a teraz k veci....co vas chalani vie rozpalit proste dostat do pomykova..ako napr ked sa na vas zena uprene pozera alebo ked ma hlboky vystrih a
Nuz ked sme v tvarou v tvar, pery sa takmer dotykaju a pri tom sa drazdit (slovami, pohladmi, ...) a nedovolit jej aby ma pobozkala aj ked to chceem alebo naopak (ale neprehanat, lebo to strati caro). A nemoze to byt len tak hocijaka baba z ulice
Samou sebou.inteligenciu a zaroven pohodovostou,usmevom pri ktorom potom uhne a zasa naspet,a nenormalne je to ako povedal predo mnou uz Chavez ked sme tvarou v tvar,ale ja to este vylepsim lebo nieco take som zazil na dnb party(viete ako to tam slaha).Vsetci okolo drtili do kazdeho biiitu a my sme tancovali telo na telo pomaly a vlnili sa a pri tom sme sa dotykali len celom a nosom a ani za pana sme sa nepobozkali aj ked nakoniec to padlo ale bola to supaaaaaaaaaaa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
lezieš mi už na nervi
Uff teraz sa musim ukludnit