otázka na chalanov: keď stretnete dievča prvý krát a rozprávate sa s ňou čo vás na nej okrem výzoru zaujme? myslím tým povahu,vlastnosti, spôsob vystupovania..... hocičo spomeňte si napríklad ako vás zaujala pri prvom rozhovore vaša frajerka alebo tak....
Samozrejme najviac ma priťahuje asi inteligencia, zatiaľ mám také skúsenosti že na väčšine báb to je vidieť v pohľade a v štýle obliekania. Okrem toho ma dokáže zaujať hlas, nemám žiadnu preferenciu, jednoducho sa mi musí páčiť a musí byť niečím zaujímavý.
Tiež ma vie potešiť ak má rovnaké postoje a záľuby ako ja
Za negatívum považujem fajčenie.
ak dokaze inteligentne pokecat, dokaze sa zasmiat na sebe - teda nebere sa prilis vazne, ma ambicie, je slusna, nenadava a nema predsudky...
take, ze nie je namyslena, nechlasta a nekurvi sa je snad samozrejmost...
a odrádza ma keď je debilná, namyslená (aj keď mnohé to majú ako ochranný obal-druhú tvár) a keď sa vyjadruje ako dlaždič alebo v prípade ak jej hygiena je pod mojou úrovňou keď skončím tréning
hlavne ne-nudna
proste nejaka pekna blazonka, kera si robi co chce, neni obmedzena, je za kazdu picovinu a je s nu haluz a este nech ma aspon nejaky prehlad vo svete....ne nejaka naivna nudna brzda co sa hra na dolezitu s novou kabelkou a jedine co vi je kedy vyjde novy klip nicki minaj
spôsob vystupovania : mierny a priamy ( žiadne prejavy nezvládnutelných emócií alebo hysterické jačanie či nezastavitelný smiech to ma veľmi odpudzuje )
reč tela : príjemná, prirodzená
text, téma hovoreného slova : inteligentná, humorná, hĺbavá, vnímavá, ...
cieľ alebo nejaká stupnica utvárania komunikácie : čiže ak vie o čo jej ide, čo chce, čo potrebuje povedať, zistiť, myslieť, ... (nie je nič horšie ako človek ktorý nevie čo hovorí, o čom hovorí , čo chce povedať a ani ako a už vôbec keď si to potom nepamätá)
vnútro : rezervované, mierne nedostupné, skryté, hlboké, hodnotné a jedinečné (krásne)
no a samozrejme toto je môj ideál viem že takýchto žien je na svete ako za hrsť ryže a nie to ešte na slovensku, takže dosť poľavujem v týchto nárokoch (alebo vlastnostiach) ktoré by vhodné a pekné dievča mohlo mať ... lebo čakať na jednorožca je na hlavu
1.-vyzor a potom inteligencia (nemyslim titul ale mala by vediet sa spravne rozhodnut a rozumne sa chovat a konat)... nedokazal by som chodit s nejakou silnejsou veriacou aj keby vyzerala ako playboyka
Ok, môj priateľ si všimol ako prvé vraj že som bola príliš namalovaná a mala som žlté zuby... hej oboje bola pravda Ale potom pri dalšej komunikácii asi to, že nefajčím, lebo je na to strašne alergický..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a lakte.
Tiež ma vie potešiť ak má rovnaké postoje a záľuby ako ja
Za negatívum považujem fajčenie.
take, ze nie je namyslena, nechlasta a nekurvi sa je snad samozrejmost...
btw, celkový dojem, že ako sa usmieva, ako rozpráva, tón rozprávania, či je milá a tak
a čo ma odrádza? fajčenie...takú holku by som chcel
potom vedomosti, zmysel pre humor,
povahové vlastnosti, výchova, spôsoby
asi som to dal aj poporadí
@forte zabäla! máš môj hlas
@sugy1
proste nejaka pekna blazonka, kera si robi co chce, neni obmedzena, je za kazdu picovinu a je s nu haluz a este nech ma aspon nejaky prehlad vo svete....ne nejaka naivna nudna brzda co sa hra na dolezitu s novou kabelkou a jedine co vi je kedy vyjde novy klip nicki minaj
Postava.
reč tela : príjemná, prirodzená
text, téma hovoreného slova : inteligentná, humorná, hĺbavá, vnímavá, ...
cieľ alebo nejaká stupnica utvárania komunikácie : čiže ak vie o čo jej ide, čo chce, čo potrebuje povedať, zistiť, myslieť, ... (nie je nič horšie ako človek ktorý nevie čo hovorí, o čom hovorí , čo chce povedať a ani ako a už vôbec keď si to potom nepamätá)
vnútro : rezervované, mierne nedostupné, skryté, hlboké, hodnotné a jedinečné (krásne)
no a samozrejme toto je môj ideál viem že takýchto žien je na svete ako za hrsť ryže a nie to ešte na slovensku, takže dosť poľavujem v týchto nárokoch (alebo vlastnostiach) ktoré by vhodné a pekné dievča mohlo mať ... lebo čakať na jednorožca je na hlavu
usmev oci
dobra nalada
zenskost
zivotna story
otvorenost