Na zaciatku vas vsetkich pekne zdravim chcel by som troska odlahcit temy ktore sa mnoho krat opakuju a su omielane dookola. Preto by som chcel vediet co vas vsetkich najviac fascinuje, alebo zaujima na nasej planete a preco. Viem ze mnoho z vas nema nejak
Pekný úvod...Zem je podľa mňa jedno veľke divadlo a škoda že sa nikdy nedožijeme druhého dejstva.....každy nech si to vysvetli ako chce...ja viem čo tým myslím
že je to všetko také dokonalé ako celok príroda, poprípade niekto tam hore (to už podľa presvedčenia) vedel ako to má poskladať všetko a ľudia sa snažia zo všetkých síl aby mu to pokazili a ešte ma fascinuje ľudský mozog
mňa najviac fascinuje drvivá väčšina zlých ľudí na tejto zemi...ako dokážu byť taký blbý...no ale okrem toho asi najviac polárna žiara to je niečo nádherné
asi kazdy okamih co prezijem..je uzasne ako sa v jednej sekunde moze vsetko zmenit...nikdy sa nic neopakuje...clovek ma milion moznosti co robit ,kam ist...stale je tu co objavovat a skumat....
Najviac? Asi moja myseľ, tajomstva ľudského mozgu Páči sa mi všetko záhadne, niečo na čo nedokážem odpovedať len tak s fleku, niečo na čo chcem hľadať odpovede.
Dakujem za vase reakcie urcite v blizkej dobe na tieto temy spravim nejake malinke diskusie. Ono sa strasne temy opakuju takze chcem ist smerom dopredu nie sa vracat
tak hlavne maledivy ,australia ,podmorsky svet,sopky zemetrasenia,tornada,tsunami,atd atd proste sila prirody podla mna je jej ucinok silnejsi ako nejake atomovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Francuzsko, historia, Languedoc
historia ma fascinuje, paci sa mi ze mame nejaku historiu
ludska psychika, ludske zmyslanie...paci sa mi ze niekedy viem co si ludia myslia...
zapad/vychod slnka, hviezdy,mesiac...nadhera....celkovo PRIRODA
nadprirodzene javy - spominany bermudsky trojuholnik, atlantida...
pyramidy...hrady....
zavyjanie vlkov na mesiac....*IN LOVE*
Pekny den H350