Už vas oklamal najlepsi kamarat alebo niekto z rodiny?? Ak ano napiste mi preco.. Mna minule nahnevala kamoska lebo stale ma ohovara v sade kde sa len da.. joj ale uz je to v pohode.
práve dneska..hm,náhoda,že? ja ju už za kamošku nepovažujem..bože, len neviem prečo sa potom furt k sebe vraciame..už si nedovolím nad tým toľko uvažovať, bo ešte sa začnem ospravedlňovať za niečo čo som ani neurobila..jak jebnutá..ehe,isto..
aj tak to neurobila prvý krát..
a keď viem že sa sniekým pohádam a viem že je to len a len moja vina, hneď sa ospravedlňujem..
i keď nie všetci sme svätí a teraz sa na ňu nechcem hrať
ja som to nepovedala ironicky.. ale treba aby sme si odpustali lebo keby som nikomu neodpustila .tak by som nemala kamosov. a ona sa my ospravedlnila tak co potom. AlE DOBRE ZE MAM NAJ KAMOSKU KTORA NIC TAKE NEROBI A ANI JA
Heh, zrovna dnes som sa dozveedl ze osoba na ktoru som snad nikdy nepovedal krive slovo ma veselo ohovara kde sa da... No, aspon som sa o sebe dozvedel nove zaujimave veci
Hej stalo ked my jeden isty jedinec muzskeho pohlavia povedal ze prv nevie ci ma "dotycnu" radsej...potom ze vie, a nakoniec ze ma "radsej" obidve ...a nakoniec aj tak vzislo ze ma "radsej" iba "dotycnu" a ked som sa opytala preoč to povedal ža po tyždni, a prečo to s neho trebalo tahat ako s chlpateho koberca tak vraj "naberal odvahu" loool ...
@0 Počkaj to akože ti jepa? Ako keď ťa ,,kamarat" (keď sa tak dá nazvať taký človek ktorý ťa ohovára) ťa ohovára, tak cma a ne ty tu napíšeš, že je to už všetko v poho... mááj goooot toto je čisto kurací mozeg takýchto BÁBIK... ? Fájne.. ale vyjadrim sa k téme... ÁNO, OKAŠĽALI MA ĽUDIA OD KTORÝCH BY SOM TO NAJMENEJ ČAKALA A SAMOZREJME, KEĎ MA NIEKTO OHOVÁRAL,TAK SOM SA MU NA HLAVU VYKAŠĽALA JA! A ZRADILO MA DOSŤ VEĽA ĽUDÍ...mfp neriešim už
kedysi.. teraz mam iba priatelov, o ktorych viem, ze su normalni, nepodrazaju a poznam ich dlho a nikdy ma nesklamali...
... a ked ta ta tvoja kamoska ohovarala a uz ste v pohode, nechapem, co je to za kamaratstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aj tak to neurobila prvý krát..
a keď viem že sa sniekým pohádam a viem že je to len a len moja vina, hneď sa ospravedlňujem..
i keď nie všetci sme svätí a teraz sa na ňu nechcem hrať
Občas nezaškodí sa s niekým pohádať - ale len v dobrom (A)
k teme : ano stalo sa mi to uz
... a ked ta ta tvoja kamoska ohovarala a uz ste v pohode, nechapem, co je to za kamaratstvo