ajoj, no ja mam taky isty problem... tiez som napisala podobnu temu a nikto mi nic nenapisal... oni to asi nikomu nepovedia, budeme musiet objavovat... ach jaj... piste chalani, piste, lebo my to chceme vediet!
no dobre,ked inac nedate..ale mimochodom,jedna taka tema tu uz je (love&sex)ale aj tak:
cim baba zaujme?musi sa dako odlisovat.Takze bud si buduca Miss 2010,alebo proste zaujmes chalana napr aj oblecenim,ide len o to, akeho chalana.Napr. mna,ako velkeho metalistu zaujme dievca so stylovym ciernym mejkapom, oblecene vo vyzyvavej bluzke a dakej volnej sukni, vsetko vo farebnych kombinaciach cierna-fialova-modra-(prípadne aj biela)-cierna-cierna-cierna-.....
no alebo,ak sa vam to nepodari takto,urcite zaujmete tym,ze prevezmete iniciativu!preco by vkuse mali robit prvy krok chalani?navyse,odvazne dievca ktore si trocha veri (navyse neaky ten zmysel pre humor?)-to je celkom slusny predpoklad na zaujimave vnutro...
no a co by som xcel,aby mi baba splnila?he he he!to racej nepoviem,este by ste si o mne mysleli,ze som daky uchyl
no, pockaj, sargeras ale to co si nam nechcel povedat prave od teba ocakavame! tak mi napis spravu, pls... fakt to musime vediet... ja niesom metalistka, tak smola, ale chcem vediet, co sa vam paci!
mna osobne zaujme holka kt. je v prvom rade inteligentna a nie taka s ktorou sa dá rozprávať akurát o tom či bol Vred Pitt v poslednom filme naozaj tak sexy a že aké má Pali Bruchala krásne modré oči atď...a že či je dosť sexy, či neni tlstá, na čo myslím ( na Nič!!) atď.Hlavne musí zaujať( inteligentom, ak má dačo v očiach ale nemyslím šedý zákal) vôbec nemusí byť buduca Miss2010 ako powedal kolega.Ja sám xodím s holkou kt je mierne pri tele, ja tomu hovorím sympaticky baculatá ( hlavne že má všetko také aké má mať ) neznášam také tie vychrtlé vyobliekané kostry.jasné že sa musí holka pekne obliekať ale ne jak kurva.
Sama moja holka hovorí že zaujať ma bolo pre ňu najťažšie ( šikovná zahrala to tak že ja som balil ju, ale ona dala prvý impulz aj keď xúďa nevedela že to má u mňa dávno vyhraté šak nex sa snaží nie?
toť vsjo hlavne budťe milé, VTIPNE ( pozor nie trápne), nex sa s vami dá rozprávať a aj trochu k svetu
no mňa zaujímajú dievčata ktoré už opisal Sargeras...lebo ja tiež patím medzi veľkých fanúšikov metalu.ale v mojom pripade ide hlavne o obliekanie.ale nemám rad baby ktoré maju totálne miny minysikne lebo vyzerajú ako štetky!!!ale moje terajšie dievča ma zaujilo hlavne šarmom kotrýma v sebe a jej krásnymi očami...a najviac na nej milujem jej krásne kučierky...
no a čím ma vie dievča rozpaliť krásnymi bozkami...a hlavne svojim nádherným telom
mne sa už postavil keď som si prečítal ze co sa pýtate.toto by som asi nikdy zo seba nedostal, ale nech ma Boh potrestá za to, ze nie je v mojej moci ovplyvniť to.keď zacnete rozprávať o šteklivých veciach, to ma vie rozpáliť.keď sa priblízite telo na telo, zacnete hýbať hlavou okolo môjho krku zdola nahor a jemne lízete.keď si lahnete na moju hruď.keď a oblečiete do priesvitného atď.sranda, ze som nikdy nemal priateľku, takze som s nou ani nic nemal.toto je predstava cloveka, ktorý to estelen mozno(!) zažije.sialené?asi skôr suché.prosím odpovedzte.vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
cim baba zaujme?musi sa dako odlisovat.Takze bud si buduca Miss 2010,alebo proste zaujmes chalana napr aj oblecenim,ide len o to, akeho chalana.Napr. mna,ako velkeho metalistu zaujme dievca so stylovym ciernym mejkapom, oblecene vo vyzyvavej bluzke a dakej volnej sukni, vsetko vo farebnych kombinaciach cierna-fialova-modra-(prípadne aj biela)-cierna-cierna-cierna-.....
no alebo,ak sa vam to nepodari takto,urcite zaujmete tym,ze prevezmete iniciativu!preco by vkuse mali robit prvy krok chalani?navyse,odvazne dievca ktore si trocha veri (navyse neaky ten zmysel pre humor?)-to je celkom slusny predpoklad na zaujimave vnutro...
no a co by som xcel,aby mi baba splnila?he he he!to racej nepoviem,este by ste si o mne mysleli,ze som daky uchyl
Sama moja holka hovorí že zaujať ma bolo pre ňu najťažšie ( šikovná zahrala to tak že ja som balil ju, ale ona dala prvý impulz aj keď xúďa nevedela že to má u mňa dávno vyhraté šak nex sa snaží nie?
toť vsjo hlavne budťe milé, VTIPNE ( pozor nie trápne), nex sa s vami dá rozprávať a aj trochu k svetu
no a čím ma vie dievča rozpaliť krásnymi bozkami...a hlavne svojim nádherným telom