no mňa dneska skoro v tescu chytil zrádnik ako to decko, ta mamka ho mlátila po riti a on vrešťal ešte viac, až prišla taka stará škaredá paní ako noc, pozrela sa naňho a decko zostalo ticho...........nedostalo náhodou "z očú".?............filip
no ak ho primerane rychlo a uspesne umlcia, tak to chapem ako fajn crtu rodicovskej vychovy - ze mu nekupia kazdu blbost, ktoru si rozkaze. ak ziape, nedaju mu, ale aj tak ho neutisia, tak je to take medzi, a ked zacne ziapat a kupia mu, tak to beriem ako prehru rodicov a rozmaznavanie dietata
@pubertslatinocelny hyhyhyhy, no zbohom, prvé dva dni a potom by si ma poslal do riti, .....................kde by si bral na moje vrtochy chechtáky a tie sexi požiadavky by aj koňa nasrali.........filip
Podľa mňa je to hlavne výchovou.. občas ale aj povahou dieťaťa.. mám malé (4) krsňa a nikdy mi toto nespravilo... Keď s apovedalo, že sa ide kúpiť len to, v pohode, keď mu povieme, vyber si niečo, tiež nerobí bordel a vyberie si len jedno... Nuž ale je tak naučený odmalička, že nemôže mať všetko kedykoľvek si zmyslí...
Ak nejakú rodičia zareagujú, v tom zmysle, že ho vytrhnú z omylu, že dostane všetko.. Tak fajn.. Mám brata a viem to pochopiť, že aj keď mu dá mamina po zadku a povie mu, že mu niečo nekúpi, tak vreští
Ale ak tí rodičia to proste nechajú tak, neriešia to.. Tak preboha, načo majú potom decko, keď si ho nevedia vychovávať?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zajko ale teba by som rozmaznaval!
@zajkusko-siveUsko viem, ze robis drahoty len preto, aby si ma viac poblaznil
Niektore detvake si zasluzia aspon taku otcovsku aby vedeli ako sa spravat... ale pravidlom je to ze si sami rodicia ta to mozu...
*ignorovala
pisem jak jebnuta...
malé dieťa do obchodu nepatrí (podľa možnosti)
ak mám náladu zlú : Asi toho malého smrada zabijem ( slušne napísané )
Ale ak tí rodičia to proste nechajú tak, neriešia to.. Tak preboha, načo majú potom decko, keď si ho nevedia vychovávať?!